Deze moeder droeg haar kinderen rond in een melkkrat (+VIDEO)

Janine image
door Janine

04 Juli 2023

Deze moeder droeg haar kinderen rond in een melkkrat (+VIDEO)
Advertisement

Als je besluit kinderen op de wereld te zetten, moet je dat gewetensvol doen, het is een zeer complexe en moeilijke keuze. We moeten er zeker van zijn dat we ze een toekomst kunnen garanderen, maar vooral dat we ze zo goed mogelijk kunnen verzorgen. Het is noodzakelijk om je ervan bewust te zijn dat het kwetsbare wezens zijn, vooral in de eerste levensmaanden, dus je moet ze met zorg behandelen en een groot deel van je tijd aan ze besteden.

Dit lijkt waarschijnlijk te zijn ontsnapt aan de hoofdpersoon van het verhaal, dat we nu gaan vertellen, die werd gearresteerd omdat ze haar twee maanden oude kinderen ronddroeg in een melkkrat, vastgebonden aan haar fiets. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via New York Post

Advertisement
Jeremiah Walton/Facebook

Jeremiah Walton/Facebook

Blossum Kirby is een 36-jarige moeder van een tweeling. Op een ochtend was ze aan het fietsen, ze dacht dat er niets mis was met wat ze deed, maar voorbijgangers keken haar aandachtig aan. De omstanders hielden hun ogen niet van haar af, ze hadden iets vreemds opgemerkt, er was een plastic bak aan het stuur van de fiets gebonden, die meestal gebruikt worden om flessen melk te vervoeren. Eerst dacht iedereen dat er kinderspeelgoed in het krat zat, maar toen ze beter keken, merkten ze dat er iets bewoog: het waren haar twee kinderen van twee maanden oud.

Advertisement
Jeremiah Walton/Facebook

Jeremiah Walton/Facebook

Getuigen maakten foto's en video-opnamen, waar Kirby's baby's, met alleen luiers aan, in het krat te zien waren onder de brandende zon. De kleintjes zaten op geen enkele manier vast en het krat zat alleen aan de voorkant aan de fiets vastgebonden, met een elastisch koord. Het risico dat de kinderen zouden kunnen vallen was erg groot.

Pubblicato da Jeremiah Walton su Venerdì 24 giugno 2022

De vrouw werd in hechtenis genomen nadat meerdere getuigen de politie hadden gebeld om haar gevaarlijke acties te melden. Veel gebruikers besloten na het bekijken van de video commentaar te geven en beweerden dat het erg gevaarlijk was om kinderen op deze manier rond te rijden: “u kunt er geen kinderen in doen, mevrouw", "ze zouden haar kinderen moeten weghalen, het lijkt me geen verantwoordelijke vrouw” en “ze lijkt de fiets niet eens onder controle te hebben".

Wat vind jij hiervan?

Advertisement