Dit meisje heeft zoveel verdiend dat ze op 11-jarige leeftijd met pensioen kan gaan

Janine image
door Janine

23 Februari 2023

Dit meisje heeft zoveel verdiend dat ze op 11-jarige leeftijd met pensioen kan gaan
Advertisement

Iedereen heeft natuurlijke gaven, oftewel uitblinken op bepaalde gebieden zonder er al te veel moeite voor te doen. Desondanks is het essentieel om je in te zetten bij alles wat je doet. Zelfs als het je lukt om een ​​baan te vinden waar je goed in bent, zul je vele jaren moeten wachten voordat je met pensioen gaat en kunt ontspannen.

Het meisje, hoofdrolspeelster van het verhaal, heeft een natuurlijke aanleg voor het ondernemerschap, zozeer zelfs dat ze in slechts een paar jaar tijd 2 bedrijven oprichtte en een grote hoeveelheid geld verdiende waardoor ze op 11-jarige leeftijd met pensioen kan gaan. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Edinburghlive

Advertisement

Pixie Curtis is een 11-jarig Australisch meisje, dochter van Roxy Jacenko, een expert in public relations. Blijkbaar leerde het meisje veel van haar moeder, want op 8-jarige leeftijd wist ze een bloeiend speelgoedbedrijf te beginnen: Pixie's Fidget. In zeer korte tijd heeft het meisje ongelooflijke resultaten bereikt. Haar moeder hielp haar een handje, maar alle eer is voor haar. Zodanig dat ze zo'n 110.000 pond (ongeveer 120.000 euro) per maand wist te verdienen.

Met dit bedrag kon ze op 11-jarige leeftijd met pensioen gaan. Nadat ze een flink bedrag had gespaard, besloot ze met pensioen te gaan en alleen aan zichzelf te denken. Voorlopig wil ze zich concentreren op haar opleiding.

"Het is zover - legde moeder Roxy uit - dat Pixie de winkel verlaat en zich concentreert op haar aanstaande toegang tot de middelbare school. De afgelopen maanden hebben we de plannen van het bedrijf voor de toekomst besproken en hebben we besloten dat, hoewel het een ongelooflijke reis was dat drie jaar heeft geduurd, het tijd voor haar was om zich op school te concentreren."

Advertisement

Het speelgoedbedrijf was niet het enige bedrijf van Pixie, ze bezat ook een bedrijf in accessoires, Pixie's Bows. Beide maken deel uit van het merk Pixie's Pix. Het meest opvallende zit hem echter juist in haar ondernemersgeest, al op jonge leeftijd. Haar natuurlijke gaven stelden haar in staat om bedrijven op te richten en genoeg geld te verdienen om het zich te kunnen veroorloven om op 11-jarige leeftijd te stoppen met werken en aan zichzelf te denken. Dit alles was natuurlijk mogelijk dankzij de steun van haar ouders, zonder echter afbreuk te doen aan haar vaardigheid.

Wat denk jij?

Advertisement