"Op mijn 123e ben ik nog nooit met een man geweest, maar ik wacht nog steeds op de juiste persoon"

Janine image
door Janine

20 Juni 2023

"Op mijn 123e ben ik nog nooit met een man geweest, maar ik wacht nog steeds op de juiste persoon"
Advertisement

Er wordt gezegd dat zolang er leven is, er hoop is en het is waar: hoewel velen opgeven en denken dat ze nooit zullen kunnen krijgen wat ze willen, is het nooit te laat om je doelen te bereiken en je dromen te zien uitkomen. Deze filosofie wordt omarmd door de 123-jarige Keniaanse vrouw die haar hele leven maagd is gebleven en nog steeds wacht op de juiste man. Laten we haar beter leren kennen.

via New Telegraph

Advertisement

Aos 123 anos, anciã revela ser virgem por nunca ter encontrado o homem certo. A revelação inédita foi feita pela...

Pubblicato da Canal MassoKo su Sabato 3 giugno 2023

Niet iedereen heeft het geluk de juiste persoon te ontmoeten, sommigen denken dat ze hem of haar hebben gevonden en zijn dan teleurgesteld, terwijl anderen het idee hebben opgegeven om het leven met iemand anders te delen. De waarheid is echter dat we niet kunnen weten wat het lot voor ons in petto heeft, zolang we nog tijd hebben om erachter te komen. Zo heeft Theresa Nyirakajumba, ondanks haar eerbiedwaardige leeftijd, de hoop nog niet verloren: op 123-jarige leeftijd, waarin ze kuis is gebleven, wacht ze nog steeds op de persoon die haar verliefd zal maken. Tijdens een interview deed de vrouw haar verhaal en liet ze haar identiteitsbewijs zien, waarbij ze intieme en persoonlijke details onthulde.

Als jonge vrouw zou Theresa talloze kandidaten hebben afgewezen, omdat ze geen verlangen voelde om zich aan hen te binden. Ze verlangde ernaar een speciale band te voelen voordat ze zich overgaf, wat nooit gebeurde. Na verloop van tijd werd ze niet meer het hof gemaakt en ontving ze geen huwelijksaanzoeken, maar dit heeft haar verlangen om op de liefde te wachten niet gedoofd.

Advertisement
 Afrimax English/Youtube screenshot

Afrimax English/Youtube screenshot

De vrouw, die in een huis met nogal precaire omstandigheden in Kenia, in Afrika woont, verklaart dat ze het alleen wonen beu is en nog steeds optimistisch is over de mogelijkheid om eindelijk een partner te vinden. “Ik heb in mijn hele leven nog nooit een man gehad. En ja, natuurlijk ben ik nog maagd. Ik dacht aan de liefde toen ik jonger was, maar ik heb nooit een echtgenoot gevonden. 123 jaar lang heb ik geleefd met een onvervuld verlangen en een moedige geest van hoop dat er op een dag een man zou verschijnen die mijn ziel zou omarmen. Toen ik jong was, wilde ik niet met ze omgaan en dat weerhield me van elke mogelijke relatie. Ik heb nog nooit de kans gehad om liefde voor een man te voelen”, vertelde ze.

Aan het begin van de 20e eeuw, toen ze de puberteit bereikte, was het jonge meisjes ten strengste verboden om met jongens in haar dorp om te gaan. Om aan deze opgelegde regel te voldoen, bleef ze uiteindelijk alleen: “Toen ik de behoefte aan een echtgenoot voelde, was ik mijn jeugd voorbij. Ik was ouder geworden en dit ontmoedigde mannen om mij te benaderen. Om eerlijk te zijn, heb ik de hoop niet verloren iemand te vinden die in mij geïnteresseerd is. Als ik die persoon vind, verspil ik mijn tijd niet. Ik weet dat mijn leeftijd voor veel mannen een enorme barrière is, maar ik weiger de hoop op te geven tot ik een goede echtgenoot heb gevonden."

We kunnen haar alleen maar wensen dat haar droom snel uitkomt!

Advertisement