x
Influencer besluit vrouw te worden,…
De vrouw die met de lappenpop trouwde, zegt dat ze is bedrogen: “Ons verhaal loopt ten einde” Ze neemt ontslag met een briefje voor haar baas die haar niet waardeert:

Influencer besluit vrouw te worden, maar bedenkt zich dan: "Ik moet gewoon zijn wie ik ben"

17 November 2022 • Door Janine
10.147
Advertisement

Geboren worden in een lichaam dat je identiteit niet weerspiegelt: dit is een deel van wat mensen beleven en ervaren die in hun ziel voelen dat ze iemand zijn die ze moeilijk kunnen herkennen in de spiegel. Zo besluiten sommigen van hen met grote moed hun uiterlijk te veranderen door een reeks interventies te ondergaan die ertoe leiden dat ze geconfronteerd worden met een geslachtsverandering. Als de reis eenmaal is voltooid, voelen velen zich eindelijk gelukkig en tevreden, maar er zijn er ook die er spijt van hebben: dit is het geval van een influencer die, nadat ze had besloten vrouw te worden, van gedachten veranderde na een "onverwachte ontmoeting".

via: Daily Mail

Oli London, zo heet de bekende Britse influencer, schokte zijn followers toen hij via zijn accounts verklaarde dat hij talloze operaties had ondergaan met als doel een Koreaanse vrouw te worden: in totaal 32 operaties die hem meer dan $30.000 hebben gekost. Voor de laatste en definitieve procedure, met het plaatsen van borstimplantaten, veranderde Oli van gedachten en besloot hij zijn geslachtsverandering te stoppen. De reden? London legde uit dat hij God "ontmoette" en besefte dat hij een ernstige fout beging.

“Zes maanden geleden onderging ik operaties tot vervrouwelijking van mijn gezicht, 11 op één dag. Ik veranderde mijn botstructuur. Ik deed hairextensions, veranderde mijn garderobe, begon make-up te dragen, mijn beharing werd verwijderd. Ik deed het omdat ik dacht dat het me gelukkig zou maken. Ik voelde me op dat moment ook gelukkig, maar tijdens een periode van nadenken had ik het gevoel dat ik het geluk aan het najagen was. Vrouw zijn is niks voor mij”.

Nadat hij de religie had benaderd, begon de man zichzelf namelijk enkele vragen te stellen: “Ik ging naar de kerk en dacht: 'Waarom doe ik dit? God heeft me gemaakt zoals ik ben en ik zou dit doel niet moeten nastreven, het is niet goed", zei hij. Ik zou het waarderen als iedereen mijn nieuwe voornaamwoorden zou respecteren: hij/Koreaan. Bedankt", schreef hij op zijn Twitter-profiel.

Het lezen van de Bijbel en het volgen van christelijke leringen hielpen hem veel om te begrijpen wat voor hem het juiste was om te doen: "Ik moet gewoon blijven wie ik ben, zijn wie ik ben en het geluk vinden." Ben je het met hem eens?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt