Een man sneed de banden door van meer dan 1000 auto's om de vrouwen te leren kennen die erin reden

Janine image
door Janine

25 December 2020

Een man sneed de banden door van meer dan 1000 auto's om de vrouwen te leren kennen die erin reden
Advertisement

Als het op hofmakerij aankomt, kiest iedereen verschillende "tactieken" om de sympathie van de vrouw of man van zijn dromen aan te trekken. Er zijn er die de voorkeur geven aan een "klassieke" aanpak, bestaande uit vriendelijkheid, sympathie, aangename gesprekken en vooral respect, en er zijn er die - zoals de Japanner waarover we je gaan vertellen - kiezen voor nogal ingrijpende oplossingen, resulterend in puur vandalisme.

De 32-jarige in kwestie zou in feite duizenden banden van vrouwenauto's hebben doorgesneden om hen te kunnen volgen door hen hulp te bieden wanneer ze zouden zijn gestopt met pech om de band te verwisselen. Een terugkerend gedrag, dat op een gegeven moment aan het licht kwam. Zijn verhaal is op zijn zachtst gezegd verrassend.

via Vice.com

Advertisement
Pxhere - archive image

Pxhere - archive image

De “truc” om indruk te maken op iemand is misschien origineel, maar Yoshito Harada overtrad echt alle grenzen toen hij het op een 43-jarige vrouw had voorzien - die om voor de hand liggende redenen anoniem bleef - en besloot om haar "het hof te maken"... door een band van haar auto lek te snijden. De ongelukkige kwam niet ver totdat ze stilstond met haar auto.

Het is in die situaties moeilijk om een ​​goede ziel te vinden om te stoppen en ons te helpen uit de moeilijke situatie te komen, maar voor de vrouw was het precies zo. Jammer genoeg was de vriendelijke helper juist de persoon die met haar band had geknoeid, een man die allesbehalve ongeïnteresseerd was. Toen hetzelfde script voor de tweede keer werd opgevoerd, werd de 43-jarige achterdochtig.

Advertisement
Pxhere - archive image

Pxhere - archive image

Dezelfde dynamiek, dezelfde auteur: Yoshito sneed de band van de auto van de vrouw voor de tweede keer binnen een jaar door, volgde haar en bood aan hem te vervangen. Een echte déja vu voor haar, die achterdochtig werd en de politie waarschuwde. De “ridder" die haar te hulp schoot, was allesbehalve toevallig, zoals bevestigd door de bewakingscamera's op de parkeerplaats waar de man de band doorsneed.

Op dat moment, geïdentificeerd en ondervraagd, gaf Harada onmiddellijk toe wat hij had gedaan en beweerde dat het slechts een excuus was om de vrouw te ontmoeten. Maar dit was nog niet alles. Toen het verhaal bekend werd, bleek dat de 32-jarige geen onbekende was in dit soort "aanpak". Veel mensen hebben vergelijkbare gevallen gemeld en de eigen advocaat van de man gaf later toe dat zijn cliënt meer dan 1000 keer met de banden had geknoeid, om de nietsvermoedende chauffeurs te benaderen.

Santeri Viinamäki/wikimedia - archive image

Santeri Viinamäki/wikimedia - archive image

De man werd dus gearresteerd nadat hij in 2013 al een waarschuwing had gekregen en werd gedwongen zijn slachtoffers schadeloos te stellen door de gevangenis te vermijden. Een echt obsessief gedrag, dat hij zo vaak deed dat hij binnen een jaar dezelfde vrouw vond, maar gelukkig had ze een goed geheugen. Het enige dat overblijft, is hopen dat deze man leert de vrouwen die hij wil leren kennen te respecteren, zonder hen per se op deze verontrustende manieren te moeten benaderen.

Advertisement