Een jongen betrapt zijn vriendin terwijl ze hem “bedriegt” op Tinder door de weerspiegeling van haar smartphone

Janine image
door Janine

01 Januari 2021

Een jongen betrapt zijn vriendin terwijl ze hem “bedriegt” op Tinder door de weerspiegeling van haar smartphone
Advertisement

Tegenwoordig is sociale media voor ons allemaal dagelijks brood geworden. Veel aspecten van ons leven, van privé-relaties tot informatie en politiek, hebben te maken met platforms waarmee je inhoud direct kunt delen en lezen, van over de hele wereld.

En het is niet ongebruikelijk dat de verschillende sites vaak het toneel zijn van vrij unieke gebeurtenissen, net als degene die we je gaan vertellen. In dit geval zou het Tik Tok-platform de rust van de relatie tussen een jong stel hebben ondermijnd, zoals een gebruiker vertelde in verband met het vermeende verraad waarin hij zijn vriendin zou hebben “betrapt”.

via Sam Nunn/Tik Tok

Advertisement
Een jongen betrapt zijn vriendin terwijl ze hem “bedriegt” op Tinder door de weerspiegeling van haar smartphone - 1

We hebben het over datgene wat in korte tijd viraal gaat en waar veel over wordt gepraat. Sam Nunn plaatste een video waarin hij liet zien hoe hij zijn vriendin betrapte terwijl ze hem bedroog, toen ze voor hem stond. En we hebben het niet over een klassieke ontdekking van ontrouw, maar over een subtiele weerspiegeling die door de jongen werd opgemerkt, die genoeg was om zijn geliefde te “beschuldigen”.

De korte clip die hij deelde, toont in feite de vriendin voor de smartphone, met de bedoeling om door verschillende mannelijke profielen te scrollen op de bekende dating-app Tinder. Hoe is Sam hier achtergekomen? Eenvoudig: door de weerspiegeling van het gsm-scherm in de pupillen van haar ogen! Een werkelijk opmerkelijke onderzoekscapaciteit dus, wat onmiddellijk de reacties van gebruikers op internet opriep.

Advertisement
Een jongen betrapt zijn vriendin terwijl ze hem “bedriegt” op Tinder door de weerspiegeling van haar smartphone - 2

Velen hebben namelijk kritiek geuit op de vreemde houding van het meisje en Sam aangespoord om de relatie met haar te verbreken. Vele anderen, die misschien wat langer nadachten, hebben in plaats daarvan de authenticiteit van de video in twijfel getrokken. Sam zelf heeft dit aspect overigens niet bevestigd noch ontkend, wat suggereert dat het ook een grap zou kunnen zijn.

Een jongen betrapt zijn vriendin terwijl ze hem “bedriegt” op Tinder door de weerspiegeling van haar smartphone - 3

Hoe dan ook, wat zeker is, is dat soortgelijke dingen heel vaak voorkomen, en ze erin slagen ons te doen nadenken over het grote - misschien te grote - belang dat deze communicatiemiddelen hebben ingenomen, virtuele plaatsen waar praktisch alles mogelijk is.

Hieronder staat de link naar de video waarin Sam het vermeende verraad liet zien:

https://www.tiktok.com/@samnunn4/video/6907840977491283206

Advertisement