15 personen hebben besloten het oordeel van mensen te negeren en hun persoonlijkheid de vrije loop te laten - Curioctopus.nl
x
15 personen hebben besloten het oordeel…
Met 15 merkwaardige fotografische vergelijkingen kun je details vastleggen die anders onopgemerkt zouden blijven Een vrouw zonder benen wordt uitgescholden voor het parkeren op een plek voor gehandicapten: haar uitbarsting gaat viraal

15 personen hebben besloten het oordeel van mensen te negeren en hun persoonlijkheid de vrije loop te laten

30 Januari 2021 • Door Janine
1.651
Advertisement

Het oordeel van mensen is overschat: te vaak doen we iets, of vermijden we het, uit angst dat iemand ons negatief zal beoordelen. We ontnemen onszelf de kans om gelukkig te zijn en te doen wat ons een goed gevoel geeft, en dit alles alleen uit angst. Veel mensen hebben echter besloten het oordeel van anderen te negeren en geen belang te hechten aan de mogelijke reacties van de mensen om hen heen, door de sociale codes te breken die te vaak van invloed zijn op onze keuzes en onze persoonlijkheid. Als je niemand pijn doet en de mensen om je heen respecteert, kun je doen wat je wilt: dat is wat deze 15 foto's tegen ons lijken te schreeuwen, ook al lijken sommigen de regels niet helemaal te respecteren. 

1. Deze man staat op het punt de metro te nemen en lijkt een beetje op een zebra en een beetje op een centaur. Waarom zou hij zich zorgen maken over wat de mensen denken?

2. Het is hartje winter, er ligt een dik pak sneeuw en het lijkt echt koud te zijn maar deze vrouw heeft er duidelijk geen last van!

Advertisement

3. En wat maakt het uit als er een motorbijeenkomst is? Deze man heeft zijn vervoermiddel en daar kunnen deze jongeren jaloers op zijn.

4. Deze man kan, zelfs in de kantine, niet zonder zijn stereo en zijn muziek. Maar aan de andere kant, als hij zo gelukkig is, wat is het probleem?

5. De temperatuur lijkt niet erg aangenaam te zijn, maar deze man moet absoluut het gazon maaien. En wat maakt het ook uit!

Advertisement

6. Een zonnebril en een tevreden uitdrukking: er kan geen comfortabeler stoel in de metro zijn dan die van hem.

foto: imgur

7. Achter het glas staat een rij mensen te wachten om met deze vrouw te kunnen spreken, die bezig is met iets dringenders.

Advertisement

8. Knooppunten leiden naar de snelweg, maar deze man kan met zijn bolide overal heen. Verkeersregels tellen niet voor hem!

9. Zijn vlucht is geannuleerd en de stoelen zijn te oncomfortabel voor een dutje. Waarom dan niet van de kampeertent profiteren?

foto: imgur
Advertisement

10. Misschien is het niet het meest geschikt voor een drankje, maar dorst is belangrijker dan banale clichés.

11. Hij volgt de les zoals zijn collega's, maar we vragen ons af waarom hij een vuilniszak draagt. Het maakt niet uit, het gaat erom dat hij aanwezig is.

foto: reddit

12. Waarom niet twee parkeerplaatsen bezetten met het kleine voertuig? Automobilisten zullen niet blij zijn met het absurde initiatief.

13. Deze jongen besloot, om de rij te vermijden, een magnetron mee te nemen naar school. Zijn klasgenoten zullen er misschien iets over te zeggen hebben, maar hij blijft een klein genie.

foto: reddit

14. De vrouw kreeg, in de bus, plotseling trek. Waarom open je dan geen pot mayonaise?

15. Terwijl de andere kinderen lezen, studeren of luisteren, besloot hij er gebruik van te maken om zijn verloren slaap in te halen.

En jij? Maak jij je zorgen over het oordeel van mensen waardoor je beperkt wordt door wat ze misschien denken? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt