Een moeder komt de kamer van haar dochter binnen en ontdekt tientallen spinnen die ongestoord over de muren lopen

Janine image
door Janine

01 Februari 2021

Een moeder komt de kamer van haar dochter binnen en ontdekt tientallen spinnen die ongestoord over de muren lopen
Advertisement

Er zijn mensen voor wie de aanblik van een enkele spin, zelfs een kleine en absoluut ongevaarlijke, een toestand van diep ongemak en echte angst veroorzaakt. Arachnofobie is tenslotte een fobisch, irrationeel en ongecontroleerd mechanisme, en als het toeslaat, kun je niet veel doen, behalve om weg te blijven van de gevreesde spinnen.

Een situatie zoals deze die we je gaan laten zien, zou er echter voor kunnen zorgen dat zelfs degenen die nog nooit in hun leven bang zijn geweest voor een spin, arachnofoob worden. Bijna een scène uit een horrorfilm, waarin een nietsvermoedende Australische moeder de hoofdrol speelde toen ze de kamer van haar dochter binnenkwam. 

via PrinPeta/Twitter

Advertisement
PrinPeta/Twitter

PrinPeta/Twitter

We zijn er zeker van dat er maar weinigen in de schoenen van deze vrouw zouden willen staan toen ze, alsof er niets aan de hand was, de deur van de kamer van haar dochter opendeed, de kamer binnenliep en letterlijk tientallen spinnen vond. 

Advertisement
PrinPeta/Twitter

PrinPeta/Twitter

Meer dan woorden, spreken in dit geval de beelden voor zich: de spinachtigen waren daar, "groot, harig, snel en eng", zoals een gebruiker, een vriend van de moeder in kwestie, ze omschreef, die de foto's deelde op Twitter. Zoals gebruikelijk in deze gevallen volgden de opmerkingen elkaar op, en onder hen was er geen gebrek aan degenen die erop wezen dat de jachtkrabspin een gezonde soort is om thuis te hebben, omdat hij niet schadelijk is voor de mens, hij eet insecten en valt ons niet al te veel lastig.

Allemaal waar natuurlijk, maar het feit blijft dat zo’n hoeveelheid spinnen die ongestoord op de muren en het plafond van een kamer thuis rondlopen, je niet rustig zouden laten slapen. Integendeel, voor sommigen zou het een echte nachtmerrie zijn die werkelijkheid wordt. En jij? Zou jij kalm blijven tegenover zo'n scène? 

Advertisement