Een vrouw loopt de douche in en schrikt van een grote jachtkrabspin die haar daar opwachtte

Janine image
door Janine

21 Maart 2021

Een vrouw loopt de douche in en schrikt van een grote jachtkrabspin die haar daar opwachtte
Advertisement

Ken je die situaties als uit een horrorfilm, waarin de ongelukkige hoofdrolspelers op een totaal onverwachte manier voor scènes komen te staan ​​waarbij je hard weg zou willen rennen? Welnu, de vrouw over wie we je gaan vertellen, had een vergelijkbare ervaring.

De onbetwiste hoofdrolspeler van deze aflevering, die in korte tijd het web rond is gegaan, is, naast de vrouw, een “vriendelijke" jachtkrabspin (Sparassidae) die bedacht om op een plek te gaan zitten waar velen van ons ze nooit zouden willen ontmoeten: in de badkamer! Ja, je leest het goed: als je bang bent voor spinnen, is het misschien beter om niet verder te gaan met lezen. Zo niet, probeer deze spinachtige dan nader te ontdekken. En als je je afvraagt ​​waar het is gebeurd, is het antwoord bijna vanzelfsprekend: in Australië.

via Daily Mail

Advertisement
Australian Spider Identification Page/Facebook

Australian Spider Identification Page/Facebook

Het is bekend dat de fauna van dit land aan de rand van de wereld uniek en bijzonder is, moeilijk te begrijpen voor mensen die in een andere context zijn geboren en getogen. De verhalen en afbeeldingen van Australische dieren die onzorgvuldig omgaan met mensen en ook behoorlijk opdringerig zijn, zijn er in overvloed op internet en ze blijven indruk op ons maken. Cathy Cox weet er alles van.

Stel je de situatie voor. De vrouw uit Perth, die van plan was een lekkere douche te nemen, was ronduit doodsbang toen ze bij binnenkomst zag dat ze niet alleen was.

Daar zat ‘ie, een jachtkrabspin, en hoewel deze dieren heel gewoon zijn in Australië, weten we zeker dat het bij veel mensen enige bezorgdheid zou hebben gewekt, of je nu bang voor spinnen bent of niet. Het is duidelijk dat deze vrouw zich niet bepaald in de beste situatie bevond. Stel je voor dat hij om de een of andere reden zou bewegen en gevaarlijk dichtbij zou komen tijdens het douchen...

Advertisement
Australian Spider Identification Page/Facebook

Australian Spider Identification Page/Facebook

De doodsbange Cathy vereeuwigde de spin en deelde de foto's op een Facebook-groep die mensen helpt spinnen te identificeren en om advies te vragen over hoe ze zich moet gedragen.

Jachtkrabspinnen zijn niet gevaarlijk voor de mens, hoewel het raadzaam is om niet te dichtbij te komen, aangezien ze altijd kunnen bijten. Gelukkig, volgens wat we hebben vernomen van de vrouw, was het exemplaar in kwestie niet eens het grootste in omloop. De lengte bereikte niet de 30 centimeter die deze dieren kunnen bereiken, maar we dagen iedereen uit om kalm te blijven tegenover een scène als deze! Wat zou jij hebben gedaan in Cathy's plaats?

Advertisement