Vrouw bekent dat de lakens op haar bed al 100 jaar niet zijn gewassen

Janine image
door Janine

28 Maart 2023

Vrouw bekent dat de lakens op haar bed al 100 jaar niet zijn gewassen
Advertisement

Er zijn veel elementen waarover mensen het voortdurend oneens zijn, een van de belangrijkste onderwerpen die de publieke opinie verdeelt, is het schoonmaken van huizen. Iedereen heeft zo zijn eigen idee over hygiëne, vooral over hoe vaak de lakens gewisseld en gewassen moeten worden. Sommigen geloven dat het nodig is om het beddengoed minstens 2 keer per week schoon te maken, terwijl anderen denken dat ze nog wat meer dagen mee kunnen gaan en dat het niet nodig is om ze overdreven ijverig te verschonen.

De hoofdpersoon van het verhaal bekende tijdens een tv-show dat haar lakens al meer dan 100 jaar niet zijn verschoond. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Mirror

Advertisement
mary/Flickr - Not the actual photo

mary/Flickr - Not the actual photo

Tijdens een aflevering van het tv-programma "Obsessive Compulsive Cleaners" werd Cornelia geïntroduceerd, een vrouw die bekende dat ze haar beddengoed niet verschoont, zozeer zelfs dat de lakens al meer dan 100 jaar niet zijn gewassen. Het doel van het programma is om mensen die niet kunnen stoppen met schoonmaken te matchen met degenen die nooit schoonmaken, zodat ze elkaars extremen kunnen begrijpen en samenwerken om een ​​middenweg te vinden.

Advertisement

Cornelia, die met haar 12 katten in een 17e-eeuws Jacobijns landhuis in Noord-Wales, Verenigd Koninkrijk woont, is gekoppeld aan de obsessieve Hayley en Dann. Hoewel het gebouw een grote charme had, werd opgemerkt dat het bijna nooit werd opgeruimd of schoongemaakt. Zodra het paar arriveerde, verscheen er dan ook een blik van afschuw op hun gezichten.

Nadat ze het huis was binnengegaan, richtte Hayley haar blik op het bed en vroeg Cornelia hoe vaak ze de lakens verschoonde. Deze laatste antwoordde dat ze ze nooit had verschoond, in feite waren ze al meer dan 100 jaar niet gewassen.

"De lakens zijn misschien wel 100 jaar oud of zoiets. Weet je, zo leefden mensen jaren geleden en ik leef nog steeds zo."

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Op dat punt wist Hayley niet wat ze moest doen, toen ze ontdekte dat die lakens al jaren niet waren gewassen, begon ze na te denken over hoe ze ze moest wassen, ze wist vooral dat ze elke kamer er als nieuw uit zou moeten laten zien opnieuw. "Ik zat te denken over hoe ik deze toiletten moet schoonmaken en wat ik moet gebruiken om alle ziektekiemen kwijt te raken."

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement