Stel ontdekt bij toeval dat het huis waar ze wonen een gigantische bijenkorf is

Janine image
door Janine

17 Maart 2023

Stel ontdekt bij toeval dat het huis waar ze wonen een gigantische bijenkorf is
Advertisement

Het leven biedt vele verrassingen: sommige kunnen een glimlach op het gezicht van de waarnemer veroorzaken, andere kunnen daarentegen angst opwekken. Niet alle ontdekkingen zijn positief, in deze gevallen zou je kunnen denken dat het beter was geweest als alles bij het oude was gebleven. Bij bepaalde gelegenheden kunnen deze gebeurtenissen, ondanks het feit dat ze angst inboezemen, worden beschouwd als echte wonderen van de natuur.

Net zoals wat er gebeurde met de hoofdpersoon van het verhaal, die ontdekte dat hun huis een gigantische bijenkorf is, nadat er druppels honing uit de muren kwamen. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Dailymail

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Kate Dempsey is een 41-jarige vrouw die samen met haar man Andrew (42) en hun kinderen in een huis in Folkestone, Verenigd Koninkrijk, woont. Toen ze op een dag in haar appartement was, zag ze donkere vlekken op de muren en op de vloer en ze kon niet begrijpen wat het was. Op dat punt rook ze eraan en nam iets zoets waar, alsof het honing was.

Ze besloot de houten vloerplanken op te tillen, maar terwijl ze dat deed, werd ze geconfronteerd met een prachtig en tegelijkertijd angstaanjagend gezicht. Ze ontdekte niet alleen honingraten, maar ook liters en liters honing. Onder haar huis was een gigantische bijenkorf gebouwd!

Advertisement

Honey, you won't bee-lieve this! 🐝🤯

Pubblicato da Daily Mail su Lunedì 13 marzo 2023

"Zodra ik de planken optilde - vertelde Kate - was ik ongelovig, ik had nog nooit zoiets gezien. De bijenkorf was enorm, er leek geen einde aan te komen. Het was zo groot als het hele huis. We hadden al plakkerige dingen die langs de muur van onze slaapkamer liepen opgemerkt, maar we schonken er niet al te veel aandacht aan, we dachten gewoon dat het vuil was en maakten het schoon. Toen kwam het op het punt dat we het niet meer konden negeren - vervolgde ze - We hadden bijen gezien toen we verhuisden, maar ze verdwenen toen we de muren hadden geverfd. Sinds de ontdekking heeft het in totaal ongeveer vier weken geduurd om alle honing te verwijderen, maar we wilden allemaal heel graag ons best doen om de bijen niet te storen of schade toe te brengen”.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Zodra Kate besefte wat er aan de hand was, zocht ze naar een bedrijf dat het enorme nest kon schoonmaken, maar aangezien dat 10.000 pond (ongeveer 11.000 euro) zou gaan kosten, besloot ze het probleem zelf aan te pakken met de hulp van haar man.

Wat zou jij in haar plaats hebben gedaan?

Advertisement