Bruid ontdekt een paar minuten voor de bruiloft dat haar man van zijn moeder borstvoeding krijgt

Janine

24 Februari 2023

Bruid ontdekt een paar minuten voor de bruiloft dat haar man van zijn moeder borstvoeding krijgt
Advertisement

Er zijn veel mensen die van jongs af aan dromen van hun eigen huwelijk, ze weten al waar het zal worden gevierd, maar bovenal willen ze dat elk detail perfect is, precies zoals ze altijd hebben gedroomd. Alles moet perfect gaan.

Deze viering moet het eeuwige partnerschap tussen twee individuen bekrachtigen. Maar al te vaak komen juist op het moment van de ceremonie geheimen van de partners aan het licht, wat het huwelijk zou kunnen ondermijnen nog voordat het is begonnen.

De hoofdpersoon van het verhaal dat we gaan vertellen, ontdekte dat haar toekomstige echtgenoot kort voor de bruiloft borstvoeding kreeg van zijn moeder. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Mirror

Advertisement

Pexels - Not the actual photo

Het verhaal werd verteld door visagiste Georgie Mitchell in de podcast The Unfiltered Bride. De vrouw was niet aanwezig bij die bruiloft, maar het verhaal werd haar meerdere keren verteld en elke keer was ze verbaasd, dus besloot ze het ook met luisteraars te delen.

Het gebeurde allemaal tijdens het huwelijksfeest. De bruid was op zoek naar de man die haar toekomstige echtgenoot zou worden, maar hij leek verdwenen, hij was nergens te vinden. Op een gegeven moment ging ze even kijken of hij op het toilet was. Ze dacht dat hij zich had verstopt om een ​​andere vrouw te ontmoeten. Jammer echter dat daarbinnen iets ergers gebeurde. Toen ze het toilet binnenging, kon ze namelijk niet geloven wat er gebeurde.

"Op het moment dat de bruid het toilet binnenkwam," zei Georgie, "zag ze alles wat nodig was om hun relatie onmiddellijk te beëindigen, namelijk dat de bruidegom borstvoeding kreeg van zijn moeder."

Marko Milivojevic/Pixnio - Not the actual photo

Een werkelijk surrealistische situatie, waarschijnlijk zou iedereen anders hebben gereageerd, maar zeker weinigen zouden de beslissing van de bruid hebben genomen, of doorgaan met de bruiloft en het "jawoord” zeggen. Wat ze had gezien wuifde ze weg.

Veel gebruikers kwamen tussenbeide door commentaar te geven op het verhaal: "hoe kon ze met hem trouwen", “dit kan niet, ik ben geschokt" of, nogmaals, "wat een vreemde moeder- zoon relatie".

Hoe zou jij hebben gereageerd? Zou jij dezelfde keuze hebben gemaakt als de bruid?

Advertisement