Ze eet het eten dat haar moeder klaarmaakt niet op en laat een briefje achter in de broodtrommel

Janine image
door Janine

11 Maart 2023

Ze eet het eten dat haar moeder klaarmaakt niet op en laat een briefje achter in de broodtrommel
Advertisement

Een van de langverwachte momenten gedurende de dag van een student of een werknemer is de lunchpauze. Na een aantal uren bezig te zijn geweest met hun activiteiten, kijken ze uit naar het moment waarop ze even stoppen en een lekkere maaltijd eten. Op plaatsen waar geen kantine is, is het echter gebruikelijk om de lunch van thuis mee te nemen. Soms maakt de direct betrokkene het zelf klaar, maar voor de studenten die nog te jong zijn om zelf te koken, maakt hun moeder het klaar.

De kleine hoofdrolspeelster van het verhaal stelde de gezonde maaltijden die haar moeder voor haar bereidde echter niet op prijs, zozeer zelfs dat ze besloot een briefje met kritiek in de lunchbox achter te laten. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Yahoo

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het is inmiddels al lang bekend dat typische gezonde voedingsmiddelen, zoals fruit en groenten, niet erg populair zijn bij kinderen. Ze zijn dol op pizza, broodjes en patat, maar ze moeten ook andere producten eten. Om deze reden moet je proberen om ze gezond voedsel te laten eten.

Een moeder uit Melbourne, in Australië, die zeer attent was op het dieet van haar dochter, bereidde uitgebalanceerde lunches voor haar om mee naar school te nemen. Jammer echter dat het meisje ze niet op prijs stelde. Zodanig dat ze haar op een dag de volle lunchtrommel teruggaf. Toen de vrouw het opende, vond ze naast het intacte eten ook een uiterst kritische noot: "dit eten is waardeloos".

Advertisement

An Aussie mum was left gobsmacked after her daughter left a note giving brutal feedback on the healthy lunchbox she was packed. READ MORE: https://fal.cn/3vZk6 #TheProjectTV

Pubblicato da The Project su Domenica 19 febbraio 2023

"Deze week - zei de moeder - is mijn dochter meerdere keren teruggekomen met een volle broodtrommel. Ik heb haar gezegd dat als ze niet ook gezond zou eten, ik er geen toetje meer in zou stoppen. Na dit dreigement liet ze een briefje achter in de broodtrommel waarin ze uitlegde dat de lunches die ik voor haar maak waardeloos zijn."

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De kritische noot van het meisje leidde tot talloze reacties. Veel gebruikers kwamen tussenbeide en beweerden dat het gedrag van het kind slecht was en dat de moeder haar moest leren het werk van anderen te respecteren: "als ze de lunch die je voor haar klaarmaakt niet lekker vindt, kan ze die heel goed zelf maken", "ze moet leren om ook gezonde producten als groente en fruit te eten" en "kinderen moeten de waarde van voeding leren".

Sommige mensen hebben echter de kant van het meisje gekozen, met het argument dat "ze het goed deed, op die leeftijd zou ze moeten eten wat ze lekker vindt".

Hoe denk je dat deze moeder had moeten reageren?

Advertisement