Ze zet haar dochters in een kartonnen doos waar ze kunnen spelen om niet gestoord te worden

Janine

23 Februari 2023

Ze zet haar dochters in een kartonnen doos waar ze kunnen spelen om niet gestoord te worden
Advertisement

Fulltime moeder zijn is geen gemakkelijke taak. Er wordt gezegd dat het hebben van kinderen een van de grootste geneugten is die er kan zijn, maar tegelijkertijd wil een ouder van tijd tot tijd een paar momenten helemaal voor zichzelf hebben. Zelfs gewoon klusjes doen in huis wordt moeilijk als je kinderen in huis rond hebt lopen. Om deze reden is het noodzakelijk om hulpmiddelen te vinden om ze te laten spelen en ze af te leiden.

De hoofdpersoon van het verhaal dacht erover om haar kinderen bezig te houden door ze in een kartonnen doos te stoppen om te tekenen, zodat ze zich kon wijden aan huishoudelijke taken. Jammer dat haar keuze fel werd bekritiseerd. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Hiptoro

Advertisement

When the hard work you’ve been putting in for almost an entire year is paying off. I sent a video to my friend the other...

Pubblicato da Gabrielle Lynn Dunn su Venerdì 27 gennaio 2023

Gabrielle Lynn Dunn, ook bekend onder het pseudoniem Mrs.gabidunn, is moeder van twee prachtige meisjes. Als je kleine kinderen hebt, is het moeilijk om tijd voor jezelf te hebben, omdat je ze constant in de gaten moet houden, je weet nooit welke problemen ze kunnen veroorzaken. Om deze reden moet je altijd manieren vinden om ze bezig te houden.

Deze moeder moest huishoudelijke klusjes doen, maar tegelijkertijd was het ook noodzakelijk dat haar dochters niet in de weg liepen en rustig bleven. Daarom stopte ze ze in een kartonnen doos en gaf ze ze kleurpotloden zodat ze op de zijkanten konden tekenen. Alles werd geregistreerd en gepubliceerd op haar sociale pagina's.

"Nu heb ik eindelijk - zei Gabrielle - tijd voor mezelf. Ik kan eindelijk het huis schoonmaken zonder gestoord te worden of dat ze vies maken waar ik net klaar was met stofzuigen. Ik ben blij dat ze deze doos nog niet kapot hebben gemaakt".

Advertisement

Gabrielle Lynn Dunn/Facebook

De clip had een zeer hoog aantal views, maar er waren vooral veel reacties. Sommige mensen hebben erop gewezen hoe inventief deze moeder is en prezen haar: "eerlijk gezegd zijn sommige moeders zo geniaal” en "Ik zou met ze gespeeld hebben in de doos".

Naast lovende kritieken zijn er echter ook tal van tegenstanders: "je kunt je meisjes niet alleen laten, je moet op ze letten" of, nogmaals, "naar mijn mening is het verkeerd, zoiets doe je niet”.

Wat denk jij ervan?

Advertisement