Ze ontmoet een man voor een eerste date, na 45 seconden vertrekt hij

Janine image
door Janine

24 Februari 2023

Ze ontmoet een man voor een eerste date, na 45 seconden vertrekt hij
Advertisement

Niet alle eerste dates zijn succesvol en het leidt niet noodzakelijkerwijs tot het ontstaan van een liefdesrelatie. De vonk kan al dan niet overslaan en het succes of mislukken van een ontmoeting wordt bepaald door een aantal verschillende factoren: aantrekkingskracht, harmonie, compatibiliteit, gemeenschappelijke interesses en de sensaties die men voelt in het bijzijn van een persoon die we leren kennen. Er zijn er echter die zichzelf deze kans niet geven en het meteen al besluiten op te geven, zoals gebeurde met de jonge vrouw die na minder dan een minuut alleen aan tafel zat.

via New York Post

Advertisement

Rachel Wilson is 28 jaar oud en zoekt de juiste persoon voor haar. Dus, zoals veel vrouwen van haar leeftijd, besloot ze een man te ontmoeten om hem beter te leren kennen. De twee hadden afgesproken in een eenvoudig restaurant in North Carolina, een ideale en vrij populaire locatie voor een eerste ontmoeting. Rachel en de "kandidaat" in kwestie hadden elkaar nog nooit persoonlijk ontmoet omdat ze elkaar op een datingsite hadden leren kennen. Tijdens hun virtuele berichtenuitwisseling was ze geen bizar gedrag tegengekomen van de man, die echt van plan leek haar te leren kennen.

Jammer echter dat de man haar slechts 45 seconden na haar aankomst vertelde dat hij weg moest om de auto te verplaatsen, aangezien hij hem had geparkeerd op een plek waar hij een boete riskeerde. Rachel vermoedde niets en had gezien dat er een bord voor de deur van het restaurant hing dat parkeren bij de ingang verbood.

Vijf minuten nadat de man was vertrokken, stuurde hij haar echter een bericht met de volgende woorden: "Sorry, ik had er geen zin in", met een droevige smiley bij de tekst.

Advertisement

"Ik stond voor het restaurant ongeveer vijf minuten te wachten voordat ik het bericht ontving. Ik nam niet op en verwijderde meteen zijn nummer en heb sindsdien niets meer van hem gehoord", zei Rachel op sociale media. "Ik denk dat als ik geen zelfverzekerd persoon was, dit me eerlijk gezegd kapot zou hebben gemaakt, maar gelukkig heb ik veel vertrouwen in wie ik ben, dus het heeft geen invloed op hoe ik mijn volgende dates beleef."

Haar zelfvertrouwen hielp haar zeker om met de "afwijzing" om te gaan zonder emotionele onrust, en prees de man zelfs voor de manier waarop hij zich vanaf het begin van hun gesprekken concreet had getoond: "Ik vond het leuk dat hij voorstelde om ons vanaf het begin te zien Ik haat het om iemand via een dating-app te ontmoeten en eindeloos te praten zonder een afspraak te plannen."

Het afspraakje was dus tot in het kleinste detail gepland, zelfs kiezen wat te bestellen: kippenvleugels en een biertje. Zelfs als het niet zo is gegaan, heeft Rachel een sportieve houding ten opzichte van de kwestie getoond, terwijl gebruikers tegenstrijdige meningen hebben geuit: sommigen hebben hun medeleven getoond, terwijl anderen haar hebben aangespoord om geen afspraken te organiseren met nooit eerder geziene mannen.

Hoe zou jij hebben gereageerd in haar plaats?

Advertisement