"Iedereen feliciteert me sinds ik ben afgevallen en ik ben het zat"

Janine image
door Janine

01 Januari 2023

"Iedereen feliciteert me sinds ik ben afgevallen en ik ben het zat"
Advertisement

Afvallen is erg moeilijk, omdat het een uitdaging voor jezelf is, maar vooral een inzicht in jezelf en nog meer van je lichaam. Afvallen vereist een grote inzet, het volgen van alles wat de specialisten vertellen en het hebben van doorzettingsvermogen in de training. Soms komt het echter voor dat het je niet lukt, omdat je vaak een externe reden nodig hebt die je de emotionele boost geeft om je doel te bereiken.

Vaak vinden veel mensen het leuk als men erop wijst dat ze zijn afgevallen, omdat ze dat als een compliment beschouwen. Dit meisje daarentegen, beweert dat ze het beu is om mensen haar te horen feliciteren nadat ze veel is afgevallen. Laten we eens kijken waarom.

via euisalk/Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het meisje in kwestie wilde haar verhaal kwijt via een Reddit-post. Ze legde uit dat ze altijd een paar extra kilo's had, ondanks dat ze verschillende keren had geprobeerd af te vallen, toen ze zag dat ze dat niet kon, besloot ze uiteindelijk op te geven. Toen ze 20 was, dacht ze dat dat nu haar lichaam was, en dus stopte ze met proberen af ​​te vallen.

Toen veranderde er plotseling iets in haar en besloot ze zich in te zetten om af te vallen. Ze begon met sporten en trainen, dit beviel zo goed dat ze doorging, totdat het zijn vruchten afwierp, zodanig dat ze een veel kleinere maat kreeg dan die ze voorheen had.

"Nu kijkt iedereen naar me en behandelt me ​​goed, feliciteert me met het verliezen van gewicht. Maar ik vind dit niet leuk. Ik heb het gevoel dat ik een ander persoon ben, maar ik ben nog steeds dezelfde als eerst. Wat er is veranderd, is de manier waarop andere individuen zich met mij gedragen, ze behandelen me beter, alleen omdat mijn lichaam slanker is".

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Haar gewichtsverlies heeft ertoe geleid dat andere mensen hun houding ten opzichte van haar hebben veranderd. Om deze reden houdt ze er niet van om gecomplimenteerd te worden over haar fysieke verschijning. Dit onderwerp lijkt velen na aan het hart te liggen, in feite zijn er talloze gebruikers geweest die ervoor hebben gekozen om deel te nemen aan het debat en commentaar te geven. Sommigen hebben erop willen wijzen dat wanneer iemand een ander feliciteert met het afvallen, dit, hoewel het een compliment lijkt, een kritiek verbergt op hoe het vroeger was.

Wat denk jij?

Advertisement