Ze wikkelen hun zoon voor de lol in cellofaan, de politie haalt hem bij hen weg: ouders zijn wanhopig

Janine image
door Janine

18 Maart 2023

Ze wikkelen hun zoon voor de lol in cellofaan, de politie haalt hem bij hen weg: ouders zijn wanhopig
Advertisement

Er wordt gezegd dat ouder worden een van de grootste geneugten van het leven is, ook al word je op dat moment overweldigd door verantwoordelijkheid, omdat je je ervan bewust wordt dat je voor een ander individu zal moeten zorgen: een kleintje om op te voeden, verzorgen en beschermen. Met de komst van sociale netwerken wordt privacy echter voor iedereen en worden de keuzes van moeders en vaders met betrekking tot hun kinderen onder de loep genomen door de kritische blik van gebruikers. Deze laatsten komen echter soms alleen tussenbeide om het welzijn van de kleine te beschermen.

Net zoals gebeurde in de episode die we nu gaan vertellen. De moeder en vader, hoofdrolspelers van het verhaal, hebben besloten hun zoon voor de lol in cellofaan te wikkelen. Gebruikers meldden alles bij de politie, die tussenbeide kwam om het kind bij het stel weg te halen. Laten we eens kijken wat er precies is gebeurd.

via New York Post

Advertisement
MyBeaversUnit/Twitter

MyBeaversUnit/Twitter

Influencer Savannah Glembin, op sociale media bekend onder het pseudoniem savannahglembin, post dagelijks video's over haar leven. Op een dag besloot ze echter een clip te publiceren waarin haar man en zoontje van anderhalf (18 maanden) spelend te zien zijn. Eén detail springt meteen in het oog: de kleine is van schouders tot knieën in cellofaan gewikkeld. De vrouw beweerde dat dat de enige manier was om hem aan het lachen te maken: "er is geen andere manier om een ​​chagrijnig kind als het mijne aan het lachen te maken".

Deze video wekte, ondanks dat hij onmiddellijk werd verwijderd, de bezorgdheid van gebruikers, die prompt besloten in te grijpen, de bevoegde instanties op de hoogte te stellen en hen te informeren over hoe die ouders het kind behandelden. In een latere clip zei Savannah in tranen dat de politie na talloze meldingen naar haar huis was gegaan om haar zoon tijdelijk weg te halen. De vrouw had niet verwacht dat een simpele grap zoveel mensen zou alarmeren, zo erg zelfs dat de politie tussenbeide kwam: "totdat de politie arriveerde, dacht ik dat het een spel was als elk ander".

Advertisement
MyBeaversUnit/Twitter

MyBeaversUnit/Twitter

Veel gebruikers hebben op haar video's gereageerd en kritiek geuit op haar houding. “Ik zie niet in wat er grappig aan is”, “Ik begrijp niet hoe prettig het voor je kind om hem in een lastige positie te brengen. Je wilde het gewoon posten voor de views” of, nogmaals, “je deed het gewoon voor je plezier, maar je dacht niet dat iemand je kon bekritiseren”.

Wat vind jij?

Advertisement