Ze willen geen kinderen, zodat ze kunnen blijven reizen en van het leven kunnen genieten

Janine image
door Janine

30 Maart 2023

Ze willen geen kinderen, zodat ze kunnen blijven reizen en van het leven kunnen genieten
Advertisement

Niet alle stellen willen kinderen en de redenen kunnen zeer divers zijn. Hoewel het in de ogen van velen misschien nog steeds niet populair lijkt, bepaalt iedereen voor zichzelf het soort leven en huwelijk dat ze willen leiden, het belangrijkste is dat beide partners het eens zijn over de te maken keuzes. Dit is het geval van twee Amerikaanse echtgenoten die hun wens hebben uitgelegd om geen ouders te worden, althans voorlopig, ervan overtuigd dat ze ongelukkig zouden zijn als ze zouden besluiten kinderen te krijgen en motiveren hun keuze.

via Daily Star

Advertisement
Taylor Dennison Vasu/Facebook

Taylor Dennison Vasu/Facebook

Dromen alle vrouwen ervan om moeder te worden? Niet echt, en als je de persoon ontmoet die er precies zo over denkt als jij, is het veel gemakkelijker om de dingen te laten werken. Dat gold ook voor Taylor Vasu, 28 jaar, en haar man Justin, die 27 is. De twee verklaren dat ze gelukkig getrouwd zijn en niet van plan zijn kinderen te krijgen, wat hun sereniteit zou verpesten. Niet alleen dat: ze geven toe dat ze doodsbang zijn voor het idee, dat zowel hun verbintenis als het soort leven dat ze willen leiden in gevaar zou brengen.

Taylor en Justin zijn al zes jaar samen en gaan graag op vakantie: ze maken ongeveer 12 reizen per jaar, plannen hun dagen op het laatste moment, zoals lunchen, sporten en slapen zonder plannen in het weekend. Allemaal beslist onmogelijke dingen met kleine kinderen om voor te zorgen.

Advertisement

"We zijn doodsbang voor de impact die kinderen op ons leven zouden hebben. Ze nu krijgen zou onverantwoord zijn, ook economisch gezien”, zei de vrouw. Hun prioriteit op dit moment is om te sparen om een ​​huis te kunnen kopen. "We willen wachten tot we financieel klaar zijn om ouders te worden en onze kinderen het best mogelijke leven te geven."

Taylor voegde eraan toe dat ze vreest dat een baby haar huwelijk zou ruïneren, net als sommige mensen die ze kent en die ze vaak als ongelukkig beschouwt. "Als je kinderen hebt, heb je geen weekenden meer en dus ook geen avondjes uit. Je leven draait om hen en je vergeet jezelf en je huwelijk. Het behouden van je onafhankelijkheid in een relatie is erg belangrijk, maar met kinderen is het moeilijk om je identiteit te behouden."

Taylor Dennison Vasu/Facebook

Taylor Dennison Vasu/Facebook

Aan degenen die haar eraan proberen te herinneren dat de tijd snel verstrijkt voor een vrouw, antwoordt Taylor vanuit dit oogpunt: "Je bent gewoon boos over de gevolgen van je eigen acties, ik wil niet ongelukkig zijn zoals jij. Wij kunnen doen wat we willen, wanneer we willen, en dat zal ik niet opgeven."

Justin concludeerde: "We zitten op dezelfde golflengte. Ik zou kinderen willen hebben, maar op dit moment wil ik gewoon genieten van mijn tijd met haar en onze relatie."

Wat vind je van hun beslissing?

Advertisement