Op haar 37e is ze het wachten op de juiste man beu en organiseert ze een huwelijksreis als single

Janine image
door Janine

22 Maart 2023

Op haar 37e is ze het wachten op de juiste man beu en organiseert ze een huwelijksreis als single
Advertisement

Niet iedereen wil zijn leven met iemand anders delen, terwijl anderen nog niet de juiste persoon hebben ontmoet om de rest van hun dagen mee door te brengen. De tijden zijn zeker veranderd en sentimentele onafhankelijkheid, vooral wat betreft vrouwen, is niet langer het voorwerp van verwijten zoals vroeger. Zo heeft een 37-jarige Amerikaanse vrouw besloten haar beslissing om niet langer te wachten om van het leven te genieten openbaar te maken door een huwelijksreis te organiseren die uitsluitend aan haarzelf is gewijd.

via New York Post

Advertisement

Brittany Allyn, een influencer die in New York en Londen woont, is een groot liefhebber van reizen en avontuur, maar heeft nog niet de juiste man gevonden om deze ervaringen mee te delen. Toen ze de leeftijd van 37 had bereikt, besloot ze daarom alleen op huwelijksreis te gaan, waardoor ze niet op een partner hoefde te wachten. Nadat ze haar eicellen had laten invriezen in een Britse kliniek, plande ze de 'huwelijksreis' van haar dromen, waarbij ze de bestemmingen bereikte die ze altijd al had willen zien: Zuid-Frankrijk en het romantische Venetië, in Italië.

Na deze één-op-één-ervaring begon Brittany haar sociale mediakanalen te gebruiken om andere vrouwen aan te moedigen dingen die ze willen doen niet langer uit te stellen terwijl ze op een partner wachten, vrouwelijke empowerment te promoten en vriendschap te vieren, in plaats van het uitputtend najagen van verliefdheid .

"Ik voel niet de druk om te trouwen”, zei Allyn. "Ik heb ooit gehoord dat als je op je vijftigste zou trouwen met de liefde van je leven, je 30 jaar bij deze persoon zou kunnen zijn. Ik heb geen haast."

Advertisement

Ze zegt dat haar kijk op het leven voortkomt uit haar familie: "Ik had werkelijk ondersteunende en nuchtere ouders die me vertelden: “Britt, we willen dat je alles in het leven ervaart, veel plezier hebt. Het huwelijk is geweldig, kinderen zijn geweldig, maar niet iedereen krijgt een perfect huwelijk of perfecte kinderen. Hopelijk gebeurt dat, maar ga in de tussentijd je leven leiden.”

Hoewel deze woorden al op zeer jonge leeftijd tegen haar zijn herhaald, heeft Brittany niet altijd dezelfde visie gedeeld: "Toen ze 20 was, was ik totaal anders, ik wilde een moeder zijn die thuis bleef. Ik was verliefd op een jongen die ik kende van het lyceum en ik dacht: 'We gaan in dezelfde stad wonen, we gaan trouwen en krijgen kinderen als we 27 of 30 zijn.' Op mijn 25ste gingen we uit elkaar en ging ik een heel andere kant op."

Sinds ze haar levensopvatting heeft omgegooid en de sociale verwachtingen heeft overtroffen, heeft de vrouw begrepen dat de huwelijksreis niet alleen een voorrecht van pasgetrouwden mag zijn, en leven geven aan wat ze “me-moon” noemde. "Nu ik 37 ben, heb ik veel vrouwen hun eigen weg zien gaan en de een is niet beter dan de ander. Je bent niet per se gelukkig als je getrouwd bent en als je moeder bent. In zekere zin denk ik dat onafhankelijk en vrijgezel zijn makkelijker is."

Ben je het met haar eens?

Advertisement