Ze weigeren terug te keren van vakantie terwijl hun dochter aan het bevallen is

Janine image
door Janine

17 April 2023

Ze weigeren terug te keren van vakantie terwijl hun dochter aan het bevallen is
Advertisement

Komen kinderen voor alles? En de kleinkinderen? De overgrote meerderheid van grootouders en ouders zou ja antwoorden, maar er kunnen situaties zijn waarin het niet zo eenvoudig is om het aan te tonen. Als sommigen geen twijfels zouden hebben over hoe ze zich moeten gedragen, zouden anderen andere keuzes maken, zonder daar kritiek op te krijgen. Het verhaal dat we nu gaan vertellen, liet een jonge moeder echter zeer teleurgesteld achter, toen de vader en moeder hun vakantie niet opgaven toen ze op het punt stond te bevallen. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Reddit

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De episode werd verteld door de nieuwe grootvader in kwestie, die besloot contact op te nemen met Reddit-gebruikers voor meningen over zijn beslissing. De man vroeg de gemeenschap of hij het bij het verkeerde eind had door zijn vakantie niet vroegtijdig te onderbreken om zich bij zijn dochter en pasgeboren kleinzoon te voegen. "Mijn vrouw en ik waren twee weken op vakantie in Cancun, in Mexico. We kwamen uit de Verenigde Staten en hadden het hele jaar plannen gemaakt voor deze reis en geld gespaard om te gaan. We boekten en betaalden voordat mijn dochter zwanger werd."

Het stel was pas 6 dagen op vakantie toen de vriend van hun dochter belde om te zeggen dat ze op het punt stond te bevallen. "Hij vertelde ons dat we op de eerst beschikbare vlucht naar huis moesten. We wisten dat de gebeurtenis op handen was, maar de uitgerekende datum was ongeveer drie weken later." Zo deelden de man en zijn vrouw hun schoonzoon mee dat hun vroege terugkeer onmogelijk zou zijn geweest, maar om hen op de hoogte te houden.

Een paar uur later kregen ze een telefoontje van hun dochter: "Ze vroeg ons wanneer we terug zouden zijn en dat ze echt wilde dat we bij haar waren, dat ze bang was. Ze stond op het punt om voor het eerst moeder te worden, dus het was normaal dat ze dat was. Mijn vrouw en ik verzekerden haar dat alles goed zou komen, maar dat we niet onze koffers zouden pakken om te vertrekken. Ze werd boos en hing op."

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Na een paar uur, midden in de nacht, misten de twee een oproep terwijl ze sliepen. "Het was haar vriend, hij wilde ons laten weten dat er complicaties waren opgetreden en dat ze een spoedkeizersnede aan het uitvoeren waren." De volgende ochtend namen ze contact op met hun dochter, die hen ervan beschuldigde dat het erger geweest had kunnen zijn en toch de voorkeur gaven aan de reis boven haar.

“Ze hing op, we probeerden terug te bellen, maar ze nam niet op. De baby is gezond en onze dochter maakt het goed. We zagen alleen foto's van onze kleinzoon via Facebook omdat onze dochter ons hem niet laat zien en we ze heeft nauwelijks met ons gesproken sinds we thuis zijn gekomen. We hadden gepland om daar te zijn voor zijn geboorte, maar we konden niet na 6 dagen vertrekken op een reis waar we veel geld aan hebben uitgegeven. We zouden hoe dan ook niet op tijd terug zijn geweest.”

De man beweert meerdere keren excuses te hebben aangeboden aan zijn dochter en vindt haar houding te hard. Ben je het met hem eens of denk je dat zij gelijk heeft?

Advertisement