Deze moeder prees haar dochter voor het slaan van de pestkop op school

Janine image
door Janine

22 Maart 2023

Deze moeder prees haar dochter voor het slaan van de pestkop op school
Advertisement

Heel vaak gebeurt het dat we getuige zijn van misstanden, in deze gevallen komt het voor dat iemand besluit zijn wil aan een ander op te leggen, maar als er in sommige gevallen gebeurtenissen zijn die men over het hoofd kan zien, is in andere gevallen, vooral als we spreken van geweld, mondeling of fysiek, een tussenkomst nodig. Wanneer je echter besluit te reageren, moet je altijd begrijpen hoe je dat moet doen, want als je niet elk detail evalueert, kun je van goed naar fout gaan.

De moeder, hoofdrolspeelster van het verhaal, kwam tussenbeide op sociale netwerken om haar dochter te prijzen die, geconfronteerd met de actie van een pestkop, besloot niet toe te kijken, maar te reageren door hem te slaan. Dit alles heeft echter de mening van gebruikers verdeeld. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via The Sun

Advertisement

Bianca Austin is een drieëndertigjarige moeder van drie geweldige kinderen, die heeft besloten op haar sociale netwerken haar hart te luchten over wat er met haar kleine Mallayla op school is gebeurd. Het meisje werd elke keer dat ze naar school ging constant uitgescholden en geplaagd door een van haar klasgenoten. Herhaaldelijk bespotten kan echter omslaan in verbaal geweld, dat vergelijkbaar is met fysieke agressie.

Op een dag besloot Mallayala, moe van het voortdurende geplaag, te reageren en het meisje, dat haar al wekenlang pestte, te slaan. Een actie die echter niet zonder gevolgen bleef. Het instituut nam namelijk direct maatregelen door de dochter van Bianca van school te sturen. Een beslissing waar de vrouw het niet mee eens was en die ervoor koos om tussenbeide te komen op sociale netwerken om stoom af te blazen: "Mijn dochter werd 2 dagen van school gestuurd, terwijl het andere meisje niet werd gestraft, omdat ze zich beperkte tot verbaal geweld. Geen wonder dat het pesten op scholen niet stopt. Ik ben trots op mijn kleine meid."

Advertisement

We got this❤️ heres to the next chapter❤️

Pubblicato da Bianca Austin su Lunedì 9 maggio 2022

Dit is een onderwerp dat mensen zeer dierbaar is, omdat pesten in de loop der jaren steeds meer is toegenomen. Bianca's woorden hebben echter de meningen van de gebruikers verdeeld, sommigen beweren dat het meisje gelijk had om te reageren, omdat ook uitlachen pijn kan doen, terwijl anderen vinden dat het verkeerd is om te reageren, omdat je op deze manier niets anders doet dan het geweld aanwakkeren. "Ik werd jarenlang gepest, ik deed er aangifte van, maar er werd niets aan gedaan. Op een dag verzamelde ik mijn moed en vocht ik terug. Sindsdien heb ik geen enkele vorm van agressie meer gehad van die pestkoppen" of "je dochter mag niet iemand slaan, nooit. Op die manier zorgt ze ervoor dat er meer geweld gebruikt zal worden”.

Wat denk jij?

Advertisement