Haar man bedriegt haar: haar wraak na de scheiding is daten met tientallen jongens

Janine image
door Janine

19 Maart 2023

Haar man bedriegt haar: haar wraak na de scheiding is daten met tientallen jongens
Advertisement

Het einde van een relatie is altijd pijnlijk, maar als er sprake is van bedrog als een van de oorzaken van de scheiding, kan dat nog veel pijnlijker zijn. Het kost veel tijd om over de pijn van verraad heen te komen, of het nu in de liefde, vriendschap, werk of gezin is, en ieder van ons gaat op zijn eigen manier met de situatie om. Er zijn er die de banden met de verrader en alles wat hen eraan herinnert volledig verbreekt, met als gevolg zelfs radicale veranderingen in het leven, die zich thuis opsluiten en zich afzonderen van de rest van de wereld, die doen alsof er niets is gebeurd en doorgaan met hun leven ​​alsof er niets is gebeurd.

Vaak begeleiden de gevolgen van verraad ons gedurende de rest van ons liefdesleven, waardoor ons gedrag wordt verstoord en kanten van ons worden ontdekt waarvan we niet eens vermoedden dat we ze bezaten. We kunnen een voorbeeld vinden in het verhaal van deze vrouw, die een echt "ontwaken van haar midlife” ervoer.

via The Mirror

Advertisement
Kate Harvey/Facebook

Kate Harvey/Facebook

Kate Harvey is een 51-jarige moeder van 3 kinderen uit Melbourne die een echte opleving heeft ervaren na haar scheiding. De vrouw, 25 jaar getrouwd met haar eerste geliefde, kreeg in 2019 een telefoontje van een vreemde die haar vertelde dat haar man een buitenechtelijke affaire had. "Ik was volledig verblind door mijn man, die ik 200% vertrouwde", zegt de vrouw “de ontdekking van zijn verraad was verwoestend", voegt ze eraan toe, terwijl ze uitlegt dat ze ontdekte dat haar man zich had aangemeld voor een datingsite voor getrouwde mensen, met veel vrouwen sprak en met sommigen van hen uitging.

Het paar ging later uit elkaar en Kate merkte dat ze voor het eerst in decennia vrijgezel was toen ze achter in de veertig was, met veel verdriet omging met het einde van haar huwelijk en tijd vrijmaakte voor zichzelf en haar kinderen.

Advertisement

In het jaar dat ze 50 werd, voelde Kate zich eindelijk klaar om opnieuw sociale relaties aan te gaan en maakte van die mijlpaal haar "leuke jaar", door met ongeveer 10 verschillende mannen in slechts één jaar uit te gaan. De vrouw schreef zich namelijk in op een datingsite met mannen van 28 tot 48 jaar. "Mijn zwakke punt gaat van 38 tot 44 jaar oud", zei ze, terwijl ze over haar ervaring vertelde.

Kate is nu erg blij met haar ontwaken van de midlife, wat haar de kans heeft gegeven om te ontdekken wat ze het leukst vindt en om haar voorkeuren betreft mannen en relaties te herontdekken en te verkennen. Een leuke manier om zichzelf te vinden, vind je niet?

Advertisement