Hij wordt in de maling genomen over het gewicht van zijn vrouw: zijn antwoord brengt elke gemeenheid tot zwijgen

Janine image
door Janine

29 Mei 2023

Hij wordt in de maling genomen over het gewicht van zijn vrouw: zijn antwoord brengt elke gemeenheid tot zwijgen
Advertisement

Het delen van ons leven met anderen stelt ons onvermijdelijk ook bloot aan hun kritiek en dit geldt tegenwoordig des te meer met sociale netwerken die altijd klaar staan ​​om ons uit te nodigen om onze meest persoonlijke feiten bekend te maken en de mogelijkheid om de perikelen van zelfs de meest verre mensen te kennen en te becommentariëren. Dus terwijl je foto’s van je relatie met een nieuwe partner deelt, kan het gebeuren dat je harde kritiek krijgt op je keuze.

Sociale netwerken zijn tegenwoordig in feite de uitlaatklep voor veel mensen die, gebruikmakend van de garantie van anonimiteit vertegenwoordigd door een bijnaam, agressief oordelen en commentaar geven, soms zelfs zo erg dat ze andere gebruikers van sociale media beledigen. Wat er met dit Canadese stel is gebeurd, heeft precies te maken met deze nieuwe evolutie van kwaadsprekerij. Laten we samen hun verhaal ontdekken.

via Newsner

Advertisement
themontgomeryss/Instagram

themontgomeryss/Instagram

Matt en Brittany Montgomery zijn een stel als vele anderen, die elkaar ontmoetten en geleidelijk verliefd werden. Wat hun verhaal uniek maakt, zijn de diametraal tegenovergestelde maten van de twee jongeren: Brittany is in feite een meisje met een maatje meer, terwijl Matt nogal mager is.

De twee ontmoetten elkaar op Facebook in augustus 2020 en Brittany aarzelde aanvankelijk vanwege een laag zelfbeeld en eerdere slechte ervaringen met mannen, waardoor ze besloot een relatie op te geven. "In het begin was ik een beetje bang", zei ze. “Ik heb relaties gehad waarin jongens me vertelden dat ze me zouden dumpen als ik niet op dieet ging of probeerde af te vallen. Het beïnvloedde mijn gevoel van eigenwaarde en op een gegeven moment begon ik te trainen en probeerde ik af te vallen”, vertelt de jonge vrouw.

Maar ondanks het grote verschil in hun maten, waren de twee onmiddellijk in harmonie en begon hun relatie langzaam vorm te krijgen, wat leidde tot een huwelijk en de komst van een kind.

Advertisement
themontgomeryss/Instagram

themontgomeryss/Instagram

Het jonge stel heeft er geen moeite mee om foto’s van hun relatie te delen op sociale netwerken, waar ze een Instagram-profiel hebben vol met foto's die getuigen van hun liefde, maar om deze reden krijgen ze vaak veel oordelen vanwege hun verschillende lichaamsbouw. Velen zeggen dat Matt niet fors genoeg of niet mannelijk genoeg is voor zijn vrouw, maar het kan hem niet schelen: na verschillende negatieve ervaringen, begreep hij, toen hij Brittany ontmoette, dat ze hem onmiddellijk onvoorwaardelijk accepteerde, en dat hij eindelijk zijn zielsverwant had gevonden. En juist daarom besloot hij voorbeeldig en liefdevol te reageren.

"Je bent het waard, je verdient elke dag oneindige liefde en zelfs meer", schrijft de man op sociale media als reactie op al hun tegenstanders "De manier waarop ik naar je kijk en wat ik voor je voel en de manier waarop je naar me kijkt en je voelt, is de manier waarop ik weet dat we moeten zijn", vervolgt hij. Het paar blijft hun liefde delen en probeert acceptatie te verspreiden voor stellen met een verschillend gewicht.

Absoluut het beste antwoord dat hij kon geven aan alle tegenstanders, vind je niet?

Advertisement