Een vrouw vindt een slang in een zak sla dat in de supermarkt is gekocht

Janine image
door Janine

17 April 2021

Een vrouw vindt een slang in een zak sla dat in de supermarkt is gekocht
Advertisement

Een aankoop om nooit te vergeten: zo kunnen we de ervaring samenvatten die een familie uit Sydney beleefde toen ze terugkwamen van de supermarkt en een onverwachte gast in de sla vonden. Wat was het? Een slang!

Precies: deze mensen hebben ervaren wat voor velen zeker een nachtmerrie met de ogen open zou zijn. De zoon van Lesley Kuhn geloofde zijn ogen waarschijnlijk niet toen hij tussen de groenten die hij na het boodschappen doen in de Aldi had weggelegd, een exemplaar van een Hoplocephalus bitorquatus zag. Een "bleekkoppige slang", levend. Probeer je de verbazing van zo'n ontdekking eens voor te stellen...

via Sky News Australia

Advertisement
Mosman Collective/Facebook

Mosman Collective/Facebook

“Controleer je verpakte sla goed: gisteravond vond mijn zoon een kleine slang in de zak die hij bij Aldi had gekocht". Met deze woorden, geschreven op een Facebook-bericht dat werd gedeeld in een groep die zich toelegt op het gebied waar ze woont, heeft Leslie de huiveringwekkende ontdekking aan iedereen meegedeeld.

Het is niet moeilijk te begrijpen waarom het nieuws onmiddellijk op alle informatiekanalen terecht kwam en in korte tijd letterlijk de wereld rondging. De reacties van de mensen, verrast en geschokt, lieten niet lang op zich wachten, en ze waren het er allemaal over eens dat de slang die in de sla werd gevonden nogal beangstigend was. Er zijn echter ook mensen die grapjes maakten over de groente en schreven "alsof ik nog een reden nodig had om een hekel aan sla te hebben”.

Alle gekheid op een stokje, de slang was namelijk 100% echt en potentieel gevaarlijk voor mensen, zoals de pagina van het Queensland Museum het definieert. Het is een dier dat endemisch is voor Australië, dat aan de oostkust van het land leeft en een lengte van ongeveer een halve meter kan bereiken. Hoewel het niet bijzonder groot en gevaarlijk was, was het zeker niet prettig om het daar tussen de slablaadjes in de keuken te zien.

Advertisement
Mosman Collective/Facebook

Mosman Collective/Facebook

Leslie was echter onverschrokken en waarschuwde onmiddellijk de de autoriteiten die zich bezighouden met de bescherming van dieren in het wild, die de slang uit de verpakking sla hebben gehaald. De nodige controles werden onmiddellijk uitgevoerd.

Volgens wat van de lokale media is vernomen, proberen de functionarissen te begrijpen wat de natuurlijke habitat van die slang is. De Aldi-keten van haar kant zei dat ze via de leveranciers proberen te begrijpen hoe het mogelijk was dat dat dier daar terechtkwam.

Mosman Collective/Facebook

Mosman Collective/Facebook

Kortom: de levende, aanwezige en soms schokkende natuur van Australië lijkt weer toe te slaan: na de vele spinnen waarover we je vertelden, gevonden op de meest ongelooflijke plekken, is deze slang zeker een waardige concurrent!

Advertisement