Deze fotograaf maakt spectaculaire watersculpturen die tot leven lijken te komen - Curioctopus.nl
x
Deze fotograaf maakt spectaculaire watersculpturen…
Vloerverwarming bestaat al eeuwen: het verhaal van de Grieks-Romeinse hypocaust Net als Pinokkio: visser wordt

Deze fotograaf maakt spectaculaire watersculpturen die tot leven lijken te komen

23 Juni 2021 • Door Janine
968
Advertisement

De technologie van vandaag stelt ons in staat om ons op praktisch elk gebied uit te leven. Met het juiste idee en een flinke dosis creativiteit en verbeeldingskracht kun je werkelijk unieke werken maken. Fotograaf Kyle Re Creative weet er alles van, die voor sommige van zijn foto's een echt suggestief idee had.

Wat maakt het zo speciaal? Eenvoudig en tegelijkertijd geniaal: hij transformeert eenvoudige waterspetters in kristalheldere sculpturen, met herkenbare en fascinerende vormen. Alles "komt tot leven" in de handen van een model, die dankzij de verbeelding van deze jonge kunstenaar een soort tovenares wordt die ons het onmogelijke weet te laten zien. Klaar om zijn spectaculaire aquatische vormen te ontdekken?

Kyle is een professionele fotograaf, gespecialiseerd in foto's voor bruiloften en ceremonies. Die foto's, kortom, die de meest memorabele momenten van mensen perfect moeten vastleggen. Maar deze jonge kunstenaar is ook een ervaren gebruiker van fotobewerking.

Dankzij digitale manipulatie besloot hij een eenvoudig en bijna vanzelfsprekend element als water "levend" te maken. Dus roept hij een model, vereeuwigt de spetters in haar handen en slaagt erin om ze om te zetten in iets geweldigs, en vooral ontcijferbaar.

Advertisement

Menselijke gezichten, paarden, geometrische en sculpturale vormen, handen en alles wat zijn verbeelding suggereert. Kyle's fotobewerking is echt uniek: het meisje lijkt echt iets te modelleren dat van nature helemaal niet kneedbaar is.

Elk van zijn beelden biedt ons een origineel en vooral onverwacht tafereel, dat ons echt in een soort parallelle, fantastische en bijna magische dimensie weet te brengen.

Scroll gewoon door de website of het Instagram-profiel van deze fotograaf om te zien hoe bekwaam hij is met fotobewerking en sluitertijd.

Advertisement

Kyle probeert niet alleen zijn watersculpturen uit, maar hij biedt ons ook enkele fascinerende opnamen vanuit andere gezichtspunten. Mensen die over water lopen, extravagante poses, buitenaardse suggesties en nog veel meer.

Van al zijn werken lijkt water een altijd geliefd en favoriet element te zijn. Het is werkelijk indrukwekkend wat hij weet te creëren.

Advertisement

Wat vind je van zijn foto's? Wisten ze je emoties over te brengen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt