Hij parkeert het busje op het strand waar het verboden is te parkeren en wanneer hij terugkomt, vindt hij het ondergedompeld in het water - Curioctopus.nl
x
Hij parkeert het busje op het strand…
Werknemers ontdekken bij toeval een heilige steen uit het oude Rome die verband houdt met de legende van Romulus en Remus 16 komische foto's tonen de kleine alledaagse problemen waar lange mensen mee te maken hebben

Hij parkeert het busje op het strand waar het verboden is te parkeren en wanneer hij terugkomt, vindt hij het ondergedompeld in het water

26 Augustus 2021 • Door Janine
967
Advertisement

Steek je hand op als je nooit moeite hebt gehad om een ​​parkeerplaats te vinden, of als je nog nooit mensen hebt gezien die hun voertuigen op de meest absurde en wanhopige plaatsen hebben achtergelaten, waarbij ze verkeersregels en gezond verstand negeerden.

We weten het maar al te goed: parkeerplaatsen zijn vaak een probleem, en het is niet ongebruikelijk dat ze een reden worden voor ruzie, machtsstrijd en woede onder automobilisten. Soms lijkt het alsof het sommige mensen niet kan schelen hoe ze hun auto achterlaten, gedreven door onvoorzichtigheid, oppervlakkigheid of simpele afleiding. De automobilist waarover we je gaan vertellen, kan één van deze individuen zijn. De reden is al duidelijk genoeg door naar de foto's te kijken. Nadat hij de bordjes met parkeerverboden volledig had genegeerd, gingen karma en de natuur hun gang en kreeg zijn busje uiteindelijk een mooi bad!

via: Metro

Seriously 🙄

Pubblicato da Metro su Lunedì 23 agosto 2021

Een afleiding achter het stuur kan iedereen overkomen, net zoals het kan gebeuren om om deze reden een boete te krijgen. Wel moet gezegd worden dat de Britse chauffeur in kwestie echt een rampzalig parkeerrecord heeft neergezet.

Toen hij midden op een zomerse zondag besloot zijn busje te parkeren op het strand in Newquay Harbor, in Cornwall, moet hij hebben gedacht dat de bordjes met het parkeerverbod, compleet met herhaalde waarschuwingen, al met al overdreven waren, en dat er uiteindelijk niets zou gebeuren als hij het voertuig in die positie zou achterlaten. Helaas voor hem had hij het bij het verkeerde eind.

Nadat hij zijn jetski had uitgeladen en een discussie had met een havenbeambte, liep hij weg: ​​de man liet het busje achter waar hij niet hoorde te staan. Borden, waarschuwingen en klachten van het Havenbedrijf negerend, lanceerde hij zijn jetski in zee, niet vermoedend dat hij bij zijn terugkeer zijn busje in zee zou aantreffen.

Advertisement

Dat klopt: het is algemeen bekend dat in Cornwall het fenomeen van opkomende getijden aanwezig is. En de haven van Newquay is geen uitzondering. Ook daar steeg binnen een paar uur het waterpeil en bereikte uiteindelijk het punt waar de onvoorzichtige automobilist zijn busje had geparkeerd. Het voertuig werd op dat moment niet gespaard door de kracht van de zee, die het geleidelijk bijna volledig onderdompelde, waardoor het bleef drijven. Net op tijd voor de eigenaar, die terugkeerde, om hem in deze staat aan te treffen.

De borden waren immers duidelijk en het negeren ervan kostte hem veel geld, vooral gezien het feit dat het geen amfibievoertuig was. De "redding" en verwijdering van het busje duurde enkele uren, en de episode ging meteen het web rond, wat leidde tot de verontwaardigde en geamuseerde opmerkingen van veel mensen. Wie weet heeft de chauffeur nu geleerd rekening te houden met verkeersborden!

Tags: Auto'sWTFNieuwsgierig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt