Een gigantische zwarte beer vindt een GoPro in het bos en zet hem aan: de video is hilarisch

Janine image
door Janine

01 Oktober 2021

Een gigantische zwarte beer vindt een GoPro in het bos en zet hem aan: de video is hilarisch
Advertisement

Je hebt niet vaak het geluk om bepaalde dieren van dichtbij te observeren. Natuurfotografen verbergen en camoufleren zich uren, dagen en weken met de omgeving in de hoop van veraf enkele wilde dieren te observeren - en vervolgens te vereeuwigen - in hun dagelijks leven. Een jager had uiterst zeldzaam geluk: terwijl hij door het bos dwaalde, vond hij een GoPro-camera. Toen hij hem aanzette, vond hij er een grappig en bijzonder filmpje in.

via Dylan Schilt/Facebook

Advertisement
Dylan Schilt/Facebook

Dylan Schilt/Facebook

Dylan Schilt was in Wyoming toen hij een GoPro-camera op de grond vond, die van een sneeuwscooter moest zijn gevallen. De man pakte vervolgens de videocamera en nam deze mee. Nadat hij het had geladen, slaagde hij erin het aan te zetten en vond hij de video van een beer die met de camera speelde. De grote zwarte beer, geïntrigeerd door dat vreemde object, benaderde het en moet het per ongeluk hebben geactiveerd: zo begonnen de grappige opnamen en de camera legde enkele zeer grappige scènes vast: enkele beelden van de poten van de beer, zijn snuit en de binnenkant van zijn bek.

Advertisement
Dylan Schilt/Facebook

Dylan Schilt/Facebook

De jager zei zonder twijfel dat dit het "gekste was dat ik ooit heb gevonden". Dylan plaatste de video op zijn Facebook-pagina en vertelde het als volgt: “Vorige week, terwijl ik aan het boogschieten was, kwam ik een GoPro tegen die van een sneeuwscooter was gevallen. Toen ik terugkwam in het kamp, ​​laadde ik het op en ik kon niet geloven wat ik zag. Na vier maanden daar te hebben gelegen, vond een grote oude zwarte beer het en slaagde er niet alleen in om het aan te zetten, maar begon ook zichzelf te registeren terwijl hij ermee speelde. Zonder twijfel het gekste wat ik ooit heb gevonden!”.

Dylan Schilt/Facebook

De video ging meteen viraal en verzamelde duizenden reacties en shares: mensen waren verbaasd om een ​​grote beer plezier te zien maken met een technologisch hulpmiddel. Veel natuurfotografen blijven dagenlang stil zitten wachten op een grappige of bijzondere beweging van een dier dat in vrijheid leeft: in plaats daarvan heeft de jager bij toeval een video gevonden die getuigt hoe de natuur eigenlijk dichterbij is dan we ons kunnen voorstellen.

Advertisement