Vrouw in vliegtuig ergert passagiers met “onnadenkend gedrag” het beeld gaat viraal - Curioctopus.nl
x
Vrouw in vliegtuig ergert passagiers…
Kalende mannen worden door vrouwen als niet succesvol beschouwd: dat stelt een psychologische studie Instructies voor de boodschappen: ze stuurt haar man naar de supermarkt met een ongewoon gedetailleerde lijst

Vrouw in vliegtuig ergert passagiers met “onnadenkend gedrag” het beeld gaat viraal

26 Oktober 2021 • Door Janine
1.623
Advertisement

In het vliegtuig, maar ook in andere publieke contexten, zijn er regels die gerespecteerd moeten worden. Een kleine ruimte, met strikt te respecteren regels, een paar uur delen, is zeker niet gemakkelijk. Daarom doen de stewardessen er alles aan om passagiers op hun gemak te stellen, te helpen en ook bij kleine dingen te assisteren. Wat stewardessen echter niet kunnen doen, is ervoor zorgen dat iedereen in zijn eigen ruimte blijft en die van anderen niet binnendringt: sommige passagiers gedragen zich tijdens de vlucht zoals ze willen of doen het uit onbeschoftheid, onwil of gewoon uit onzorgvuldigheid.

via: NY Post

Veel mensen reizen graag met het vliegtuig: ze vinden het spannend en ontspannend. Voor andere mensen is het echter een verplichting: het is een stressvol moment dat alleen uit noodzaak onder ogen wordt gezien. We proberen allemaal de tijd te doden tijdens het reizen: we doen het door een boek te lezen, naar muziek te luisteren, op onze telefoon te spelen of wat op de computer te werken. Er zijn mensen die al deze acties uitvoeren met respect voor passagiers naast zich en die dat helaas niet doen. Een passagier wekte online verontwaardiging: op Twitter dook een foto op waarop lang zwart haar de ruimte van de passagier op de achterbank binnendringt, waardoor het tafeltje niet kon worden geopend.

We weten niet met welke luchtvaartmaatschappij de vrouw reisde en ook niet wat haar bestemming was. Een gebruiker maakte de afbeeldingen echter openbaar en schreef "zou jij hier boos om worden?" en gebruikers bevestigden onmiddellijk dat dergelijk gedrag hen zeker zou irriteren. Er was geen gebrek aan verontwaardigde opmerkingen en die van mensen die een manier voorstelden om wraak te nemen: het haar in het opklapbare tafeltje te vangen, het afknippen, of vlechten maken zijn slechts enkele van de voorstellen van de internetgebruikers. Er zijn ook mensen die diplomatiek een vrediger oplossing hebben voorgesteld: "Als ik het tafeltje nodig heb, zal ik je laten weten dat ik even onder je haar moet kruipen. Maar waarom zou ik boos worden?". Hoe is het mogelijk dat de vrouw niet beseft dat ze de ruimte van anderen binnendringt? Hoe zou jij gereageerd hebben op dergelijk gedrag?

Tags: WTFAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt