Miljonair haalt $780.000 op van de bank en dwingt het personeel de bankbiljetten met de hand te tellen

Janine image
door Janine

03 November 2021

Miljonair haalt $780.000 op van de bank en dwingt het personeel de bankbiljetten met de hand te tellen
Advertisement

Degenen die nauw samenwerken met het publiek weten hoe belangrijk het is om een ​​kalme en beleefde houding aan te nemen: klanten geven altijd de voorkeur aan een glimlach en vriendelijke manieren boven onbeschoft en vervelend gedrag. Na de ervaring waarover we je gaan vertellen, hebben de beveiligers van een bank in Shanghai zeker hun lesje geleerd: een ontevreden klant - zelfs om de meest verkeerde of zinloze reden - kan een klant worden die besluit wraak te nemen.

via timesnownews

Advertisement

nextshark/Twitter

Een Chinese man, een miljonair, ging naar de bank. Een houding die volgens hem onjuist was, leidde echter tot een wraakactie die meteen viraal ging. De man ging naar zijn bank in Shanghai om een ​​operatie uit te voeren. Na een meningsverschil koos hij er echt voor om 5 miljoen yuan op te nemen, wat ongeveer $780.000 is. De man nam niet alleen het grote bedrag op: hij vroeg het personeel om de bankbiljetten met de hand te tellen. Waarom zo'n verzoek? Het was geen kwestie van wantrouwen of overdreven ijver: de man had onenigheid gehad met de beveiligers. Ongetwijfeld heeft dit verzoek daarom de vorm aangenomen van sluwe wraak.

Advertisement
Not the actual photo - Ali Morshedlou/Unsplash

Not the actual photo - Ali Morshedlou/Unsplash

Hoe lang duurde het om al die bankbiljetten te tellen? Volgens lokale media ruim twee uur. De man, bekend als "Sunwear", vertelde op het sociale platform van Weibo het verhaal. Hij zei dat hij de "slechtste klantenservice" van de bank had gekregen en dat de beveiligers "een vreselijke houding" hadden aangenomen. Om deze reden heeft hij ervoor gekozen om het maximaal toegestane bedrag in één dag op te nemen.

Not the actual photo - Cash/Flickr

Not the actual photo - Cash/Flickr

Wat is de reden voor het meningsverschil tussen de man en de beveiligers? De rijke klant droeg geen mondkapje en de beveiligers vroegen, in overeenstemming met de COVID-19-beveiligingsprotocollen, de man om een ​​masker te dragen in het filiaal. Beelden van de man die de bank verliet en koffers vol geld in zijn luxe auto laadde, gingen al snel viraal, terwijl de bank zichzelf verdedigde door te beweren dat de beveiligers gewoon hun werk deden en ervoor zorgden dat - op het filiaal - de veiligheidsprotocollen werden gerespecteerd. De bank kon niet anders dan gehoor geven aan het verzoek van de klant, die zegt zo snel mogelijk van bank te willen veranderen.

Advertisement