Ze beweert dat de buurvrouw "te jong" is om een ​​huis te bezitten en belt de politie

Janine image
door Janine

02 November 2021

Ze beweert dat de buurvrouw "te jong" is om een ​​huis te bezitten en belt de politie
Advertisement

Een huis kopen is een belangrijke stap: het gaat om het nemen van verantwoordelijkheid voor het hebben van een eigen ruimte. Voor veel mensen is het de stap die een nieuw leven markeert, bestaande uit onafhankelijkheid maar ook zekerheid. Met welke aspecten moet rekening worden gehouden voordat je een huis koopt? Ongetwijfeld zijn de prijs, de oppervlakte, de staat van het huis en de grootte de belangrijkste aspecten die beoordeeld moeten worden. Dit verhaal leert ons echter dat buren de rust van zo'n mooi moment in gevaar kunnen brengen.

via reddit

Advertisement
Not the actual photo - Skiathos Greece/Unsplash

Not the actual photo - Skiathos Greece/Unsplash

De eigenaresse van het huis vertelt het verhaal, een 20-jarige vrouw:

“Ik had het geluk om een ​​huis te kopen. Ik heb er maar 15k voor betaald, maar ik moet zeggen dat het best een leuk huis is. Er hoefde niet veel aan gedaan te worden [...] Ik ben er eindelijk in geslaagd om 2 maanden geleden te verhuizen. Het was leuk, maar het duurde even voordat ik eraan gewend was om alleen te wonen. 3 weken nadat ik er was ingetrokken, kwam mijn buurvrouw (ik noem haar Jane, ze is misschien 50 jaar) langs en stelde zich voor. Ik legde uit dat ik net was verhuisd en mijn tuin aan het voorbereiden was op de lente. Ik vertelde haar dat ik van plan was om binnenkort een housewarming te houden, ze zei dat het raar is om een ​​housewarming te organiseren terwijl ik huurde. Ik vertelde haar dat het huis van mij is. Ze geloofde me niet, en ze ging terug naar huis."

Advertisement
Not the actual photo - Ian MacDonald/Unsplash

Not the actual photo - Ian MacDonald/Unsplash

De jonge eigenaresse had dus haar buurvrouw leren kennen, maar ze had niet verwacht dat - een paar dagen later - de buurvrouw de politie zou bellen: “Vorige week was ik mijn voordeur aan het schilderen. Ze stormde naar binnen en schreeuwde dat ik toestemming van de eigenaar nodig had om het huis te schilderen. Ik vertelde haar opnieuw dat het huis van mij is. Ze begon te schreeuwen dat ik te jong was om een ​​huis te kopen en nam contact op met mijn huisbaas. Ze vroeg om een bewijs. Ik vertelde haar dat het haar niets aanging en dat ze mijn huis moest verlaten. Ze belde de politie en zei dat ik een kraker was. Toen zij kwamen opdagen, liet ik ze mijn identiteitsbewijzen zien en vroeg hen haar mijn huis uit te zetten. Jane is nog steeds boos."

De vader van het meisje vertelde haar dat ze fout was door haar buurvrouw boos te maken, maar de jonge eigenaresse van het huis beweert dat de buurvrouw geen respect voor haar had.

Advertisement