Ze gaat uit met mannen zodat ze geen boodschappen hoeft te doen: "Ze bieden me een maaltijd aan en zo bespaar ik geld"

Janine image
door Janine

31 Januari 2023

Ze gaat uit met mannen zodat ze geen boodschappen hoeft te doen: "Ze bieden me een maaltijd aan en zo bespaar ik geld"
Advertisement

Er zijn verschillende manieren om geld te besparen en af ​​en toe ergens van te genieten, te beginnen met de klassieke spaarpot tot het gebruik van vouchers en coupons voor de aankoop van voedsel. De essentiële uitgaven hebben in feite betrekking op basisbehoeften en voedsel is daar ongetwijfeld een van. Een jonge vrouw lijkt echter de prioriteitenlijst op zijn kop te hebben gezet door een manier te vinden om geen boodschappen meer te hoeven doen en daardoor ook hele dure kleding te kunnen kopen.

via New York Post

Advertisement

Vivian Tu werkte vroeger op Wall Street en deelt momenteel financiële tips en trucs op haar zeer populaire sociale kanalen. In een van haar video's onthulde de jonge influencer haar persoonlijke spaarsysteem aan gebruikers, wat onvermijdelijk tot een verhitte discussie leidde. @YourRichBFF, “Je beste rijke vriendin”, heeft namelijk verteld in twee jaar tijd maar liefst 15.600 dollar, gelijk aan ongeveer 14.365 euro, te hebben bespaard op de aankoop van boodschappen. Op welke manier? Door zes dagen per week met mannen op date te gaan en hen te laten betalen voor lunch of diner.

De clip, geregistreerd terwijl Vivian op het strand was, is getiteld "Als ze zeggen dat vrouwen niet weten hoe ze met geld moeten omgaan, maar je zes dates per week hebt om te voorkomen dat je voor de boodschappen hoeft te betalen". Tu legde uit dat ze in die periode niet één keer eten kocht en ongeveer $150 per week opzij zette. Later specificeerde ze dat ze de uitnodigingen niet accepteerde om alleen de maaltijd aangeboden te krijgen en dat haar beweringen in de video opzettelijk overdreven waren.

Advertisement

Desondanks bekende de vrouw dat ze onmiskenbaar had geprofiteerd van die afspraakjes, naast het feit dat ze aangename momenten had doorgebracht met eten in het gezelschap van haar vrienden. "In die periode verdiende ik veel, maar mijn uitgaven waren erg hoog. Ik woonde in Manhattan en betaalde een hoge huur. Het was niet zo eenvoudig om boodschappen te doen. De supermarkt die het dichtst bij mijn appartement was, was ongelooflijk duur."

Dus terwijl ze op verschillende dates ging in de hoop haar ideale man te vinden, begon ze een duidelijke verandering in haar wekelijkse uitgaven op te merken. "Dat geld, opgeteld in de loop van de tijd, bedroeg duizenden dollars die ik nooit eerder opzij had gezet en waardoor ik andere dingen kon uitgeven, zoals een tas van Prada." Vivian voegde er echter aan toe dat er "strategischere manieren zijn om geld te besparen" en dat het gebruik van daten "negatief karma" zou kunnen aantrekken.

Wat vind je van haar spaarmethode?

Advertisement