"Onzichtbare man" op de afbeeldingen van Google Maps: een wit pak zonder lichaam loopt door de straten

Janine image
door Janine

19 Juni 2022

"Onzichtbare man" op de afbeeldingen van Google Maps: een wit pak zonder lichaam loopt door de straten
Advertisement

Wanneer ons absurde episodes en waarnemingen worden verteld door vreemden, geloven we ze nauwelijks, net zoals we vaak sceptisch zijn als we worden geconfronteerd met de getuigenissen van mensen die we heel goed kennen en die we vertrouwen. Misschien zagen ze het verkeerd, het leek misschien zo, maar het was niet wat ze geloofden, ze lieten zich misleiden door vermoeidheid of een spel van schaduwen... Kortom, het is niet zo eenvoudig om bepaalde "visies" te geloven, maar Google Street zorgt ervoor dat een aantal ongelooflijke “manifestaties” openbaar worden gemaakt. Door het straatbeeld worden namelijk niet zelden beelden vastgelegd die ogenschijnlijk geen logische verklaring hebben. Zoals bijvoorbeeld de figuur van de "man zonder hoofd" die in de straten van New York verscheen en zich prompt over de hele wereld verspreidde en kijkers met duizend onbeantwoorde vragen achterliet…

via Times Now

Advertisement

De camera’s van Google Street View legden de figuur vast van een man gekleed in een volledig wit pak, het enige detail dat het mogelijk maakte om te begrijpen dat het een persoon was. De reden? Het silhouet verscheen zonder hoofd, handen en voeten, terwijl het beweegt op het kruispunt van 5th Street en Market Street in Brooklyn Navy Yard in New York.

Het gebied is eigendom van de Marine en omvat daarom diverse bouw- en veiligheidsuitrustingen. Er is geen bewijs van hoe de man zichzelf met zo'n verontrustend aspect had kunnen laten zien zonder dat iemand het merkte.

Advertisement

Google Maps users have spotted some bizarre images of what appears to be a headless man with no limbs wearing a hazmat...

Pubblicato da Mirror Now su Venerdì 15 aprile 2022

Een vuurvast pak zonder lichaam erin baarde een ongewoon spektakel dat twijfel en verbijstering achterliet bij iedereen die ernaar keek.

Zijn bewegingen lijken verontrustend: het mysterieuze individu zit eerst ineengedoken op het asfalt, begint dan te lopen en ten slotte te rennen, totdat er een grote zeemeeuw op zijn plaats verschijnt. Het personage begint ook te dansen, grappen te maken en te spelen, alsof hij iets of iemand voor de gek wil houden. Op een gegeven moment lijkt hij zelfs weg te rennen.

UFO Sightings Daily/Youtube-GoogleMaps

UFO Sightings Daily/Youtube-GoogleMaps

Hoe is zo'n opeenvolging van beelden mogelijk? Het lijkt alsof hij een onzichtbare man is, maar zal hij dat ook zijn? Het kledingstuk dat hij draagt ​​is heel bekend: het lijkt veel op dat van Loosii Ninjaś, een gebruiker die bekend staat om het publiceren van meer dan duizend afbeeldingen op Street View nadat hij ervan had genoten ze grafisch te hebben bewerkt. Zou hij het zijn?

Advertisement