Hij verdient $16.000 door te filmen terwijl hij slaapt en gebruikers zijn slaap te laten verstoren - Curioctopus.nl
x
Hij verdient $16.000 door te filmen…
Het kitten geboren met 4 oren is de nieuwe ster op Instagram geworden Bestaan ​​ze echt? 17 producten die zo ongewoon en extravagant zijn dat ze alle verbeelding overtreffen

Hij verdient $16.000 door te filmen terwijl hij slaapt en gebruikers zijn slaap te laten verstoren

16 November 2021 • Door Janine
753
Advertisement

Geld verdienen tijdens het slapen: het lijkt een utopie en zou de droom van ieder van ons zijn. Dankzij de nieuwe digitale platformen is het echter niet onmogelijk. Veel influencers maken gebruik van een nieuwe en steeds populairdere trend: die van de "slaapstroom". Andere mensen zien slapen, of ze in hun slaap storen, lijkt misschien vreemd; toch zijn gebruikers bereid om juist om deze reden te betalen. Een influencer en youtuber, genaamd Asian Andy, onthulde dat hij $16.000 verdiende dankzij het platform Twitch.

Twitch is een Live Streaming-platform dat eigendom is van Amazon en is ontstaan als een gaming platform: dat wil zeggen, het maakt het streamen van videogames mogelijk. Veel gebruikers zijn dankzij dit platform inkomsten gaan genereren en nu wordt Twitch op verschillende gebieden ook als Live Streaming-platform gebruikt. Zo ook de Aziatische Andy, een 26-jarige uit Los Angeles die besloot zichzelf te filmen terwijl hij sliep. Maar dat is nog niet alles: deze influencer creëerde een bijzondere spraakherkenning: bij elke donatie die door gebruikers werd gedaan, werd muziek gestart en audioberichten afgespeeld.

Veel kijkers hebben besloten om Andy's geluid te verstoren door Alexa luide muziek te laten spelen, een blaffende hond na te bootsen of alarm te slaan. Kortom, Andy kon die nacht niet veel slapen door het constante lawaai, maar hij is toch tevreden met zijn leven: hij slaagde erin om $16.000 op te halen en stond versteld van de vrijgevigheid van zijn toeschouwers. Waarom zouden mensen betalen om iemand te zien slapen en zijn slaap te verstoren? We weten niet waarom, maar Andy is zeker niet de enige persoon die er letterlijk in geslaagd is om geld te verdienen met zijn ogen dicht.

Advertisement

Gebruikers waren ook verrast door het bedrag dat Andy verdiende. Er was geen gebrek aan opmerkingen van geamuseerde gebruikers die toegaven dat ze wilden proberen geld te verdienen door hun slaap te filmen: niet iedereen kan namelijk vele uren achter elkaar slapen; het is immers beter om 's nachts wakker te worden in de wetenschap dat je iets verdient dan op een niet-continue manier te slapen maar er geen profijt van hebt.

Wat vind jij van deze vreemde trend? Zou je bereid zijn om je slaap openbaar te maken in ruil voor geld?

Tags: WTFNieuwsgierig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt