Bruidegom kijkt tijdens de receptie naar een voetbalwedstrijd op zijn mobiele telefoon: de video gaat viraal

Janine

14 November 2021

Bruidegom kijkt tijdens de receptie naar een voetbalwedstrijd op zijn mobiele telefoon: de video gaat viraal
Advertisement

Er zijn momenten en situaties waarin het onvermijdelijk is om niet te veel naar je eigen behoeften te luisteren en je aan te passen aan de context zonder verstrikt te raken in houdingen die problemen zouden kunnen veroorzaken. Een principe dat blijkbaar niet helemaal duidelijk is voor de kersverse echtgenoot waar we het over hebben, de hoofdpersoon van een episode die in korte tijd, dankzij een video die op TikTok werd gepubliceerd, viraal ging.

Tijdens de receptie wilde de man, in plaats van zich te concentreren op wat er gebeurde, op de gasten en vooral op zijn bruid, "de tijd doden" door op zijn mobiele telefoon naar een voetbalwedstrijd te kijken. Ongelooflijk? Niet echt, want de jonge vrouw deelde een video waarin precies deze scène te zien was, evenals haar verbazing over wat haar man aan het doen was. Ter gelegenheid van de eerste trouwdag heeft Dani (dit is de naam van de vrouw) besloten om iedereen dat memorabele moment te laten zien.

via daniandblake/TikTok

Advertisement
daniandblake/TikTok

daniandblake/TikTok

"Ik kan nog steeds niet geloven dat mijn man dit heeft gedaan tijdens onze bruiloft", zegt de jonge bruid. In de video zie je eerst de smartphone die op een tafel voor het paar ligt terwijl je de voetbalwedstrijd ziet, en dan het paar, en de geïrriteerde en enigszins gelaten uitdrukking van de vrouw.

Is het mogelijk om als hoofdrolspeler deel te nemen aan een bruiloft en tegelijkertijd je favoriete team te volgen en aan te moedigen? Voor Blake, Dani's echtgenoot, absoluut wel. Voor hem moet het in werkelijkheid een behoorlijk dilemma zijn geweest, aangezien er juist die dag een belangrijke wedstrijd werd gespeeld en daarom besloot hij uiteindelijk de kwestie op zijn eigen manier op te lossen.

daniandblake/TikTok

daniandblake/TikTok

Aan het gezicht en de reactie van zijn vrouw te zien, had hij zich misschien beter meer op het huwelijksfeest kunnen concentreren dan op een wedstrijd die hij later nog had kunnen zien... In het licht van wat de vrouw liet zien in de TikTok-video, ontbraken opmerkingen en reacties van gebruikers niet. Duizenden wilden hun mening geven, met reacties en zinnen, over wat ze hadden gezien, en er waren er zelfs die de verdediging van de bruidegom Blake op zich namen.

Advertisement
daniandblake/TikTok

daniandblake/TikTok

Veel mensen beweerden dat de man niets verkeerd had gedaan, net zoals vele anderen hun kritiek op hem niet onder stoelen of banken stoken. "Je kunt zoiets echt niet doen op dat moment”, schreef een gebruiker bijvoorbeeld. Gelukkig zijn Blake en Dani meer dan een jaar na hun trouwdag nog steeds samen. We moeten alleen maar hopen dat de vriendelijke echtgenoot op dit punt heeft geleerd de juiste momenten te kiezen om zijn interesses te cultiveren. Hoe zou jij gereageerd hebben als je Dani was?

Advertisement