x
Bruid wil haar nichtje niet als bruidsmeisje…
Passagier zonder vliegervaring zet het vliegtuig aan de grond nadat de piloot onwel werd (+ VIDEO) Stel besluit met pensioen te gaan en aan boord van cruiseschepen te wonen: “Dat kost minder dan de hypotheek”

Bruid wil haar nichtje niet als bruidsmeisje en kiest de kat: "je bent een verschrikkelijke tante"

13 Mei 2022 • Door Janine
7.492
Advertisement

Veel mensen weten het goed: als het gaat om loyaliteit en betrouwbaarheid, is niemand beter dan een huisdier. De vertrouwde en vriendelijke viervoeters zijn vaak echte metgezellen en spelen zo'n belangrijke rol dat ze in veel keuzes die een persoon kan maken terechtkomen, waardoor ze de hoofdrolspeler worden in merkwaardige episodes zoals degene die we je gaan vertellen.

De context is opnieuw die van huwelijksvoorbereidingen. Een gezinssituatie die veel conflicten tussen familieleden en vrienden kan veroorzaken, zoals vele verhalen daarover getuigen. Hier verraste de aanstaande bruid echter iedereen op een onverwachte manier en besloot dat haar nichtje - de dochter van haar zus - niet haar bruidsmeisje zou zijn. In plaats van het meisje wilde ze... haar kat!

via: Reddit

Een klein meisje dat de bruid vergezelt met het dragen van de ringen: het is geen ongewoon tafereel, en het is zeker ook het tafereel dat zich op de bruiloft van deze vrouw had kunnen voordoen. De bruid daarentegen wilde er niets van weten. Tot grote woede van haar zus besloot ze dat haar nichtje niet zou worden gevraagd om deze rol te spelen, en vroeg Reddit-gebruikers of ze er goed aan had gedaan zich zo te gedragen, en legde de situatie in detail uit.

"Sinds ik met mijn vriend begon te daten - schreef de bruid - begon mijn zus afstand van mij te nemen en toen ik haar hierop wees, zei ze dat ze zich van mij buitengesloten voelde, dat ik een snob en onbeschoft werd. We hebben de afgelopen drie jaar niet veel gepraat en ik heb haar keuze gerespecteerd.” Een toch al behoorlijk gespannen situatie, die voorafgaand aan het huwelijk nog erger is geworden.

"Toen ik aan mijn familie aankondigde dat ik zou gaan trouwen - vervolgde de vrouw - feliciteerde iedereen me, behalve zij. Toen ik vervolgens het idee naar voren bracht om mijn kat me te laten vergezellen op mijn trouwdag, vond ik het iets leuks, ik kocht een witte jurk voor hem en we oefenden." Het was toen dat de zus tussenbeide kwam.

Ervan overtuigd dat de aanstaande bruid haar nichtje als bruidsmeisje koos, vroeg haar zus om informatie en toen ze hoorde over de kat, ging ze tekeer. "Ik dacht dat ze interesse had in mijn huwelijk omdat ze toenadering zocht - is in de post op Reddit te lezen - en in plaats daarvan, toen ik haar over de kat vertelde, begon ze boos te worden, ze leek geschokt door mijn beslissing en beschuldigde me ervan een vreselijke zus, dochter en tante te zijn".

Advertisement

Kortom: een hevig familieconflict, waardoor de zus haar niet op de bruiloft uitnodigde, wat ook gepaard ging met scheve gezichten van andere familieleden van de toekomstige bruid. Na de feiten te hebben verteld, vroeg de vrouw de gebruikers van het sociale netwerk om een ​​mening en ontving ze overwegend ondersteunende reacties. Gebruikers maakten duidelijk dat haar zus geen verzoeken had mogen doen en zich beledigd moest voelen, ook gezien het feit dat het contact tussen hen al een tijdje beperkt was. Bovendien zijn dergelijke beslissingen aan de bruid, de echte hoofdrolspeelster, en daarom vrij om te kiezen wat haar goeddunkt.

Wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt