Verboden van “all you can eat” omdat hij te veel at: “hij verstopte voedsel in zijn kleding" - Curioctopus.nl
x
Verboden van “all you can eat” omdat…
Van schoolbus tot mini-huisje op wielen: een stel tovert een oud voertuig om in het huis van hun dromen Als je telefoon ook snel leeg raakt, probeer dan deze tips om de batterij langer mee te laten gaan

Verboden van “all you can eat” omdat hij te veel at: “hij verstopte voedsel in zijn kleding"

28 November 2021 • Door Janine
915
Advertisement

Heb je je ooit in situaties bevonden waar voedsel voor iedereen beschikbaar was en om mensen om je heen te zien die, zonder al te veel terughoudendheid en op een schaamteloze manier, er een beetje misbruik van maakten? Als je ja hebt geantwoord, weet dan dat je niet de enige bent. En je hebt waarschijnlijk nog niet de kans gehad om de Chinese man te ontmoeten waarover we je gaan vertellen, een echte nachtmerrie voor elke eigenaar van een restaurant die buffetten of formules van “all you can eat” aanbieden.

De reden? Heel eenvoudig: deze meneer werd letterlijk beschuldigd van te veel te hebben gegeten, ondanks dat hij in een restaurant zat dat zijn klanten de formule all you can eat biedt. Natuurlijk: het is een aantrekkelijke en goedkope oplossing om te eten, maar als je dit verhaal leest, kun je zeggen dat er altijd grenzen moeten worden gesteld. Iets wat voor veel mensen geldt, maar niet voor meneer Kang, wiens hebzucht hem ertoe bracht een bijzonder verbod te ontvangen. Laten we uitzoeken wat er is gebeurd.

Anderhalve kilo varkensvlees in een restaurant werd in één keer opgegeten, en 4 kilo garnalen bij zijn tweede bezoek. Dit zijn de "uitvoeringen" waarvan de Chinese Kang de hoofdrolspeler was bij het Handadi Seafood BBQ Buffet in de stad Changsha. Tegenover zijn herhaaldelijke en bijna grenzeloze eetbuien, hebben de managers van het restaurant besloten drastische maatregelen te nemen.

Hij werd niet alleen het restaurant uitgezet, hij mocht ook niet meer terugkeren. "Elke keer als ik hier kom, verlies ik veel geld - zei de eigenaar van Handadi Seafood uitgeput - als hij sojamelk drinkt, consumeert hij 20-30 flessen, als hij varkensvlees eet, neemt hij het hele dienblad voor zichzelf en hetzelfde geldt voor garnalen, hij verstopt zelfs voedsel in zijn kleding". Een situatie die steeds erger werd, totdat Kang voor altijd verbannen werd van all you can eat. Een maatregel die voor hem niet gemakkelijk te aanvaarden was.

Advertisement

Het was dan ook de man die zijn verhaal bekend maakte. Kang is een personage dat al vrij goed bekend is op internet, omdat het een livestreamer op YouTube is die, uiteraard, gespecialiseerd is in eten. "Het is niet mijn schuld dat ik zoveel kan eten - protesteerde hij - de houding van het restaurant was discriminerend jegens mij, ik verspilde geen voedsel en het is me nooit overkomen in andere all you can eat-restaurants".

Het merkwaardige verhaal bereikte al snel de media over de hele wereld, en hoewel sommigen speculeerden dat het misschien een publiciteitsstunt was, slaagde het er zeker in de aandacht van veel mensen te trekken. Wat denk jij? Hebben ze er goed aan gedaan hem uit het restaurant te weren?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt