Moe van je partner die aan de dekens trekt? Een bedrijf creëert het "oneindige dekbed" dat je niet in de kou laat

Janine image
door Janine

06 December 2021

Moe van je partner die aan de dekens trekt? Een bedrijf creëert het "oneindige dekbed" dat je niet in de kou laat
Advertisement

Wie heeft er nog nooit nachtelijke problemen gehad met de dekens van het bed en de partner? Velen zullen de situatie die we beschrijven goed hebben begrepen: je wordt midden in de nacht wakker met een koud gevoel en merkt dat je partner, aan de andere kant van het bed, de hele deken voor zichzelf heeft genomen, waardoor je in feite onbedekt ligt.

Niet prettig, toch? Vooral in de maanden met koudere temperaturen kan een normale en veelvoorkomende situatie als deze een echt probleem worden, tot het punt van contrasten en een slecht humeur bij het paar. Een Brits bedrijf dat matrassen en beddengoed produceert, heeft echter besloten in te grijpen om dit tegen te gaan. Hoe? Met een prototype van een technologisch bed, dat is uitgerust met een letterlijk "oneindige” deken. Ja, je leest het goed: met dit accessoire hoef je je geen zorgen te maken over het comfort van de ander, noch over de plotselinge bewegingen tijdens de slaap. Klaar om het nader te bekijken?

via Republic World

Advertisement

Who needs this? 😂

Pubblicato da The Mirror su Mercoledì 18 dicembre 2019

Het bedrijf in kwestie heet Simba Sleep en het presenteerde een prototype dat een einde zou kunnen maken aan de nachtelijke problemen van al die mensen die in hetzelfde bed slapen. Als je het zat bent om zonder deken te slapen, of als je er genoeg van hebt om te reageren op de klachten van je partner die zich op de een of andere manier "beledigd" voelt, zou je met dit systeem van "oneindige" dekens de situatie kunnen oplossen.

Advertisement
ShaamTec/Facebook

ShaamTec/Facebook

De experts van Simba hebben namelijk een bijzonder overvloedig dekbed gecreëerd, dat door speciale roterende metalen staven wordt gehaald die direct onder het bed zijn geplaatst. Op deze manier ontbreekt de deken nooit voor het ene of het andere deel van degenen die erop liggen. Simpel gezegd, het dekbed draait aan de onderkant en dit bed, eromheen gewikkeld als een soort gigantische riem, zou het paar op geen enkele manier onbedekt komen te leggen.

En wat de reiniging van het dekbed betreft, hebben de technici van Simba zelfs een systeem bedacht dat dankzij de waterdamp een constante hygiëne garandeert. Kortom: een bed dat, indien geïnstalleerd in de slaapkamer, een groot aantal problemen, ruzies en onvrede kan voorkomen. Voor nu is het een technologisch project waarvan er niet veel zekerheden zijn over de commercialisering, maar we zijn er zeker van dat veel mensen het zouden willen hebben, en wie weet of we het in de toekomst in elk huis zouden kunnen zien!

Wat denk jij? Zou je het kopen?

Advertisement