Dit meisje maakt tatoeages die zo realistisch zijn dat ze echt lijken: 15 van haar meest spectaculaire werken - Curioctopus.nl
x
Dit meisje maakt tatoeages die zo realistisch…
Haar man is dol op speelgoedautootjes, ze verbrandt de hele collectie omdat Hij doneert een nier aan de moeder van zijn vriendin, maar zij verlaat hem een maand later om met iemand anders te trouwen

Dit meisje maakt tatoeages die zo realistisch zijn dat ze echt lijken: 15 van haar meest spectaculaire werken

20 Januari 2022 • Door Janine
5.993
Advertisement

Tatoeages zijn een echte kunst, die zijn wortels heeft in de oudheid. Hoewel de keuze om de huid te versieren met tekeningen of geschriften misschien niet iedereen aanspreekt, moet worden toegegeven dat we in sommige gevallen alleen sprakeloos kunnen blijven tegenover werken die zo realistisch of precies zijn dat ze echt lijken, klaar om met de hand te worden aangeraakt.

We hebben het over tatoeages die zo indrukwekkend zijn dat ze zelfs de meest sceptische persoon ervan kunnen overtuigen dat het iets geweldigs is. Tot op het punt dat het bijna een understatement is om ze zo te noemen. Hieronder hebben we besloten om je een selectie van werken te presenteren van een tatoeëerder die echt lof verdient voor wat ze doet. Haar naam is Ryan Ashley Malarkey en ze is heel bekend op internet. De reden is niet moeilijk te raden: kijk maar naar haar tatoeages en je zult versteld staan. Klaar om ze nader te ontdekken?

Deze jonge tatoeëerder is een echte beroemdheid. Haar unieke, gedetailleerde en bijzondere stijl heeft haar in feite over de hele wereld populair gemaakt. Wanneer Ryan een van haar tekeningen maakt, creëert ze werken die uit de huid van mensen lijken te komen, bijna alsof ze "in reliëf" zijn. Kant, juwelen en kleurschakeringen: de indruk is bijna alsof je deze tatoeages kunt aanraken!

Kijk eens naar deze tekening: het is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend, nietwaar?

Advertisement

Een "juweel" getekend op de huid!

Reflecties, contrasten, proporties: veel meer dan een simpele tatoeage!

Voor Ryan is het uiten van zichzelf door middel van tatoeages een echte reden om te leven. Wanneer ze haar body art maakt, lijkt de hele wereld om haar heen te stoppen. De concentratie is maximaal, en de resultaten zijn zichtbaar als de klus geklaard is: gewoonweg geweldig!

Het lijkt net een accessoire op haar lichaam!

Advertisement

Het gebeurt zeker niet elke dag om tatoeages als deze te zien!

Zou jij ook zo'n tattoo laten zetten?

Advertisement

Verontrustend, complex en majestueus tegelijk

Haar talent bracht haar ertoe het achtste seizoen van de Amerikaanse televisiewedstrijd Ink Master te winnen: ze was de eerste vrouw die dit succes boekte. Het is bijna vanzelfsprekend te zeggen dat haar lichaam bijna volledig bedekt is met tatoeages: Ryan houdt ervan om te verbazen en opgemerkt te worden, en het moet gezegd worden dat ze hierin geslaagd is.

Advertisement

Een werkelijk… kostbaar ontwerp!

Die paarse kleur maakt het ronduit fascinerend

Wat vind jij? Overdreven of elegant? Ze weet in ieder geval iedereen te verbazen!

Ook in dit geval hebben we te maken met een ontwerp dat uit de huid lijkt te komen

Vind je het realisme niet indrukwekkend?

Hoe een voet te verfraaien met een tatoeage

Gewoon geweldig!

Zo'n tatoeage blijft zeker niet onopgemerkt!

Wat vind je van haar tatoeages? Welke vond je het mooist? Zou jij er ook zo een willen hebben?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt