2-jarige gebruikt zijn moeders telefoon en bestelt online: hij geeft bijna $2.000 uit aan meubels

Janine image
door Janine

30 Januari 2022

2-jarige gebruikt zijn moeders telefoon en bestelt online: hij geeft bijna $2.000 uit aan meubels
Advertisement

De nieuwe generaties worden al in nauw contact met technologie geboren en leren er al op jonge leeftijd mee om te gaan. Is het juist om een ​​kind van een paar jaar toe te staan ​​smartphones, tablets en computers te gebruiken? De meningen hierover zijn vaak tegenstrijdig. Maar het kind dat de hoofdpersoon van dit verhaal is, gebruikte de mobiele telefoon zonder dat zijn moeder het wist: het kind, Ayaansh genaamd, vond de telefoon van zijn moeder en deed een dure aankoop.

via NBC New York

Advertisement

Madhu Kumar woont in New Jersey en is de moeder van Ayaansh Kumar, een kind van slechts 22 maanden. De vrouw had, zoals ons allemaal overkomt, producten aan het winkelwagentje toegevoegd, misschien door de aankoop uit te stellen. De kleine jongen vond echter de smartphone en voltooide de operatie die zijn moeder in de wacht had gezet: zonder het te willen, kocht hij voor maar liefst 2000 dollar aan meubels. Kun je je de reactie voorstellen van de vrouw die, zich er niet van bewust, zag hoe de koerier grote pakketten bij haar thuis afleverde? De vrouw, die niet begreep wat er was gebeurd, wendde zich eerst tot haar man en vervolgens tot haar oudste kinderen: geen van hen had de bestelling geplaatst.

Advertisement
Not the actual photo - Pixabay

Not the actual photo - Pixabay

Kortom, iedereen thuis wist zeker dat ze niets hadden gekocht, laat staan ​​al die grote pakketten. Wie zou het dan kunnen zijn? De gedachte viel op de kleine Ayaansh. Zijn vader zei: "Het is echt moeilijk te geloven dat hij het heeft gedaan, maar dat is wat er is gebeurd." Toen ze zich realiseerden wie de boosdoener was, amuseerden ze zich door het feit dat de kleine - ondanks dat hij slechts enkele maanden oud is - al de eerste grote problemen had veroorzaakt. Gelukkig slaagde de familie erin de situatie op te lossen en dankzij de beschikbaarheid van de winkel konden ze veel van de door het kind gekochte meubels terugsturen en zo een gedeeltelijke terugbetaling krijgen. De familie besloot echter een deel van de meubels te houden: de vrouw was al van plan om er iets te kopen, en daarnaast wilde ze een herinnering aan dat grappige verhaal bewaren. Een beetje afleiding kostte deze familie veel geld, die gelukkig een deel van het per ongeluk uitgegeven geld terug kon krijgen. Nu zullen de ouders van de kleine Ayaansh effectievere beveiligingssystemen gebruiken om te voorkomen dat de kleine weer toegang krijgt tot de telefoon.

Advertisement