Van lang tot kort haar: 15 kapsels door een kapster die gespecialiseerd is in drastische knipbeurten

Janine image
door Janine

11 Februari 2022

Van lang tot kort haar: 15 kapsels door een kapster die gespecialiseerd is in drastische knipbeurten
Advertisement

Het haar knippen, dat weten we, is een delicaat moment voor elke vrouw: van de klassieke “punten” tot een drastische verandering, het moment waarop de kapper de schaar vasthoudt, is altijd beladen met een zekere angst: "Zal hij er te veel vanaf knippen?" vragen velen, zo niet allen, zich af. Maar zij niet: de klanten van een haarstylist die beroemd is geworden vanwege de fantastische korte kapsels die zij weet te realiseren, zouden zich niets beters kunnen wensen.

De Russische kapster Kristina Katsabina laat op haar account zien hoe het mogelijk is om mooi te zijn door een kort kapsel te dragen en lange golvende manen op te geven. Een keuze die moed vereist en die elke vrouw goed kent, maar in de handen van deze professional kun je gerust zijn.

In feite is de vrouw een groot voorstander van het korte kapsel, die echter nog steeds veel vrouwen bang maakt, en ze schrijft: "Hoe kunnen mensen het niet zien?! Waarom zien ze niet hoe het gezicht zichzelf opfrist, hoe het langer wordt, hoe het zich opent! Hoe het volume visueel gezien de ogen opent!"

Hier zijn 15 van haar beste werken.

via Instagram

1. Weg met die kleur

De haarstylist schrijft onder deze foto: "Taak: knip alle delen met de kleuring, creëer een zachte gestructureerde vorm die zich gemakkelijk aanpast. Voila!"

Advertisement

2. Van een pony tot een kuif

Weg met het haar tot aan de schouders en in plaats van de pony een mooie kuif: de klant lijkt echt enthousiast over het resultaat!

3. De zeemeermin

"Vaak komen mooie zeemeerminnen naar mij toe om hun lange haar te knippen, omdat het beeld dat ze van zichzelf hebben niet meer overeenkomt met het beeld dat ze in de spiegel zien", schrijft Kristina. "Ze zijn veranderd, het is tijd om de buitenkant aan de binnenkant aan te passen." De klant schonk vervolgens haar haar om pruiken te maken voor mensen die ze nodig hebben.

4. Tatyana

"Ik verwijderde de lengte op het dikste deel van het haar, ik knipte het model ten gunste van het volume. Ik gebruikte geen schaar, behalve de rechte, geen enkele borstel, geen kam tijdens het drogen. Ik luisterde gewoon naar het haar, terwijl ze me vroegen om de lengte te verwijderen. Ze antwoordden me dankbaar met natuurlijk volume. Ik hou van haar, het belangrijkste is om te voelen en te begrijpen wat ze willen”, aldus de kapster over dit werk.

5. Anastasia

"Ja, dit is haar model. De lengte verborg haar ware aard, nu weten we het!"

Advertisement

6. Anna

Voormalig rood haar maakt plaats voor een zeer modern mannelijk kapsel. Het staat haar goed!

7. Stralend

"Ik hou van dit effect: klanten stralen na het knippen!"

Advertisement

8. Julia

8. Julia

Kristina Katsabina/Vk.com

“Wie zei er dat kort haar niet vrouwelijk is?!"

9. Katya

"Katya vroeg om iets zachts en gedurfds, maar veelzijdigs! De lok kan naar de ene of de andere kant!”

Advertisement

10. Ekaterina

11. Dasha

"De transformatie vond plaats op Dasha's verjaardag. Ze schonk haar haar aan een goed doel."

Advertisement

12. Arina

12. Arina

Kristina Katsabina/Vk.com

"Soms is 2-3 cm minder genoeg. Het is niet moeilijk voor mij om het wat langer te laten, ik heb niet de manie om het koste wat kost af te knippen, ik ben voor individualiteit en schoonheid."

13. Daria

Advertisement

14. Karina

15. Lyudmila

"Lyudmila en haar eerste korte kapsel. Ze kwam naar Moskou om dit kapsel te krijgen. Ik hou van deze avonturen!"

Geen twijfel mogelijk: een haarprofessional die echt gepassioneerd is door korte kapsels!

Wat vind jij ervan, vind je haar werken mooi?

Advertisement