Een gezin verhuist naar hun nieuwe huis en vindt een geheime kamer achter de boekenkast (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

04 April 2022

Een gezin verhuist naar hun nieuwe huis en vindt een geheime kamer achter de boekenkast (+ VIDEO)
Advertisement

Het vinden van de juiste woning is een onderneming die tijd en geduld vergt: elk gezin heeft zijn eigen behoeften en het huis waarin men gaat wonen moet hieraan - voor zover mogelijk - kunnen voldoen. Als je het juiste huis hebt gevonden, is het tijd voor de verhuizing: een vermoeiend moment, waarin je voorwerpen en meubels moet inpakken en verhuizen naar het nieuwe huis. Aan dit alles worden eventuele onvoorziene gebeurtenissen toegevoegd, waar met helderheid moet worden omgegaan. Maar wat gebeurt er als je iets totaal onverwachts tegenkomt? Levi en Kelsey Gilles verhuisden samen met hun dochter Ada naar hun nieuwe huis in Virginia: ze hadden het perfecte huis voor hun gezin gevonden. Tijdens de verhuizing deden ze echter een zeer ongebruikelijke ontdekking.

via Inside Edition

Advertisement
Not the actual photo - Flickr

Not the actual photo - Flickr

Het stel liet hun 15-jarige dochter haar kamer uitkiezen. Ada koos een kamer met een ingebouwde boekenkast, en dus begon ze de kamer in te richten en haar boekenkast te vullen. In de boekenkast vond Ada echter een soort "imperfectie", oftewel een grendel en een lege ruimte. Ze riep haar ouders, die informatie verzamelden: ze ontdekten dat de boekenkast een soort gemaskerde deur was, die een geheime kamer verborg. Deze verborgen kamer was niet leeg: er stond een werklamp in en een la: het leek wel een privé-studeerkamer. In de la vond de familie enkele zeldzame munten.

Advertisement

De familie twijfelde niet: in plaats van de waarde van de munten te onderzoeken en ze voor zichzelf te houden, kozen ze ervoor om deze oude schat terug te geven aan de oude eigenaar van het huis, waarmee ze hun dochter een belangrijke les in integriteit gaven. De familie Gilles deelde het verhaal vervolgens op YouTube, waar ze miljoenen views verzamelden en de aandacht trokken van lokale en niet-lokale media. Inside Edition, zoals je in deze video kunt zien, ging een kijkje nemen in de geheime kamer en sprak met de familie Gilles om meer over dit verhaal te weten te komen. We weten nog steeds niet van wie de munten waren en waarvoor die geheime kamer werd gebruikt. De familie heeft echter geleerd dat elk huis een verhaal heeft en enkele verrassingen kan verbergen.

Advertisement