Ze laat zich betalen om de namen van de kinderen te kiezen van aarzelende ouders: een consult kost tot $30.000 - Curioctopus.nl
x
Ze laat zich betalen om de namen van…
Kinderen leren hoe ze zich aan tafel moeten gedragen: 8 handige tips om ze goede gewoontes aan te leren Megalofobie, angst voor grote objecten: 16 afbeeldingen gedeeld door mensen die bang zijn voor de afmetingen van dingen

Ze laat zich betalen om de namen van de kinderen te kiezen van aarzelende ouders: een consult kost tot $30.000

05 Mei 2022 • Door Janine
875
Advertisement

Wanneer het gezin op het punt staat een baby te krijgen, is een van de moeilijkste momenten wanneer de ouders worden geconfronteerd met het dilemma van de naam. Er zijn mensen die het zeker weten, al 100% overtuigd van hoe ze de kleine zullen noemen, en degenen die in plaats daarvan in een echte draaikolk van besluiteloosheid vallen. Denk er even over na: eigenlijk is dit best een belangrijke keuze, die een leven lang gevolgen heeft voor een mens. Het is dan ook niet vreemd dat veel moeders en vaders in moeilijkheden verkeren.

Maar wat als het in hun plaats een buitenstaander was om de naam te verzinnen? En dan hebben we het niet over vrienden of familieleden, maar over een echte "professional" in het zoeken naar namen. Als je je afvraagt ​​of zo'n figuur echt bestaat, is het antwoord ja. De 33-jarige Taylor Humphrey verdient haar brood door te kiezen hoe de kinderen van veel besluiteloze stellen zullen heten.

via: Daily Mail

Zou je er ooit aan denken om een "consulentie-boutique voor babynamen" te openen? Als je nee hebt geantwoord, ben je niet dezelfde mening toegedaan als Taylor. Deze vrouw uit New York definieert haar bedrijf op deze manier, op TikTok bekend als "What's in a baby name". Sinds 2015 is voor haar het vinden van namen voor kinderen van stellen die niet weten hoe ze ze moeten noemen een activiteit geworden, aanvankelijk in haar vrije tijd, daarna geprofessionaliseerd. Vanaf dat moment ontdekte ze een echte roeping, en veel mensen begonnen haar om advies te vragen.

Tegenwoordig heeft ze een echte baan als consulente, waardoor ze meer dan 100 kinderen een naam heeft gegeven, met inkomsten die voor veel mensen boven het gemiddelde liggen. De service die ze biedt, begint in feite van minimaal $1.500 tot maximaal $30.000, afhankelijk van de diepgaande analyse en het personaliseren geeft ze verschillende alternatieven.

Het "basis"-aanbod omvat een eenvoudige vragenlijst die door vader en moeder moet worden ingevuld, maar als je een naam wilt die echt aansluit bij de culturele, werk- en karakterachtergrond, neemt het bedrag toe, en niet zo weinig ook. Taylor bedenkt echte "namen op maat", gebaseerd op min of meer gedegen onderzoek, afhankelijk van hoeveel toekomstige ouders bereid zijn te betalen.

Advertisement

Curiositeiten over de namen, analyse van recente trends en andere details worden door de 33-jarige geleverd op haar TikTok-account, gevolgd door duizenden mensen. Ongetwijfeld een ongebruikelijke bezigheid, die haar aanzienlijke inkomsten oplevert.

Wat vind je van haar activiteit?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt