Deze 45-jarige vrouw kleedt zich als haar 17-jarige dochter: "mensen zien ons voor een tweeling aan”

Janine image
door Janine

16 Mei 2022

Deze 45-jarige vrouw kleedt zich als haar 17-jarige dochter: "mensen zien ons voor een tweeling aan”
Advertisement

Er zijn mensen die, met hun verhalen, hun uiterlijk en hun gewoontes, er simpelweg in slagen om veel van de conventies die we gewend zijn te herschrijven. Als je iemands leeftijd moet raden, is niets zo vanzelfsprekend als het lijkt. Integendeel: als we kijken naar de moeder en dochter waarover we je gaan vertellen, kunnen we echt in de war raken.

De reden? De een is 45 jaar, de ander 17, maar kijk eens naar ze: het lijkt of ze praktisch dezelfde leeftijd hebben, niet alleen vanwege hun fysieke uiterlijk, maar ook vanwege de stijl die ze hebben en waardoor ze erg bekend zijn geworden. Pandora, zo heet haar moeder, is een soort web-icoon, en ze heeft er geen probleem mee om toe te geven dat ze zich graag net als haar dochter kleedt. "Mensen noemen ons een tweeling", zegt ze, en we begrijpen wel waarom. Laten we dit stel wat beter leren kennen.

via Daily Star

Advertisement
tatianafs1/TikTok Screenshot

tatianafs1/TikTok Screenshot

Wie zei dat je met het verstrijken van de jaren je kleding moet veranderen ten gunste van een meer klassieke en "volwassen" stijl? Voor Pandora Fleming-Smith is deze mogelijkheid geenszins een uitgemaakte zaak. Tot het punt dat ze op haar 45ste een heel specifieke keuze maakte: ze zou zich precies zo kleden als Tatiana, haar 17-jarige dochter.

Advertisement
tatianafs1/TikTok Screenshot

tatianafs1/TikTok Screenshot

Een echte "twinning" die deze twee vrouwen elke dag met trots laten zien aan degenen die hen volgen via hun sociale kanalen. En het is geen toeval dat ze juist door hun uiterlijk behoorlijk wat bekendheid hebben verworven. Terwijl ze naast haar dochter poseert, ziet Pandora er echt uit als haar leeftijdsgenoot. Haar bedoeling? Alle kledingconventies trotseren en laten zien dat er op haar leeftijd veel kan worden gedaan om "jeugdig” te blijven.

tatianafs1/TikTok Screenshot

tatianafs1/TikTok Screenshot

"We zijn letterlijk dezelfde persoon, maar met verschillende karakters", zegt Tatiana in een video gedeeld op TikTok. En veel van de gebruikers hebben zich als reactie afgevraagd wie van de twee echt de moeder is. "Jullie zien eruit als een tweeling!”, is de opmerking die ze het vaakst krijgen.

"Als ik zeg hoe oud ik ben, zijn mensen altijd geschokt - merkte Pandora op - het mooie van het hebben van een 17-jarige dochter is dat het je in contact houdt met wat er op dit moment trendy is. Dus zij is zeker degene die mij inspireert, niet het tegenovergestelde". En toen haar werd gevraagd naar het geheim van haar jeugdige uiterlijk, voegde de vrouw eraan toe: "Ik sport constant, ik train met gewichten, ik eet gezond en drink veel water".

Klinkt niet zo moeilijk, toch? Wat vind jij?

Advertisement