Ze wijdt haar leven aan haar man en laat hem met andere vrouwen omgaan als bewijs van liefde

Janine image
door Janine

26 Maart 2023

Ze wijdt haar leven aan haar man en laat hem met andere vrouwen omgaan als bewijs van liefde
Advertisement

Tegenwoordig is de vrouw die “onderdanig” is aan haar man en die alleen voor het huis en de kinderen zorgde, vervangen door een andere typologie, die van de geëmancipeerde moeder die haar carrière niet opgeeft of die, hoewel ze huisvrouw is, haar eigen ruimte schept, zonder zich weg te cijferen voor het gezin.

Tegenwoordig worden huishoudelijke taken vaker gedeeld tussen man en vrouw, waarbij de man actiever deelneemt aan klusjes en de opvoeding van de kinderen. Een vrouw zei echter dat ze volledig toegewijd is aan haar man, die zelfs zijn kleding uitkiest en hem toestaat om met andere vrouwen te daten. Laten we er meer over te weten komen.

via The Sun

Monica Huldt, 37 jaar, heeft haar hele leven in dienst gesteld rond haar man John, met wie ze al zes jaar getrouwd is, en haar enige doel is om hem gelukkig te maken. De vrouw, die zichzelf omschrijft als een "traditionele huisvrouw", accepteert dat hij haar bedriegt om hun huwelijk te laten slagen. Natuurlijk zorgt ze voor het koken van zijn favoriete gerechten en het schoon en netjes houden van hun huis, terwijl hij aan het werk is of in het gezelschap van andere vrouwen. Volgens haar is ongeveer 98% van haar dag gewijd aan de zorg voor hem.

"Ik heb altijd een onderdanige kant gehad zolang ik me kan herinneren en heb me altijd aangetrokken gevoeld tot assertieve en dominante mannen," zei ze. "Ik vind het leuk om een ​​traditionele huisvrouw te zijn, omdat het mijn liefdestaal is. Ik hou ervan om de mensen van wie ik hou een goed gevoel te geven." Monica besteedt ook veel zorg aan haar uiterlijk, om John een plezier te doen en rekening houdend met de woorden van haar moeder: "Ze zei altijd tegen me 'wees mooi en in vorm, want niemand wil een dikke, lelijke vrouw.'"

Hoewel ze trots is op de levensstijl die ze heeft gekozen, zijn de mensen die dicht bij haar staan ​​niet dezelfde mening toegedaan: “Ik heb jeugdvrienden die contact met me hebben opgenomen om me te vertellen dat ik mijn waardigheid als vrouw heb verloren en dat ik geen kinderen zou moeten hebben, want ik zou een vreselijke moeder zijn voor de manier waarop ik leef", specifiek verwijzend naar het feit dat mannen andere partners mogen hebben.

Advertisement

In dit verband legde Monica uit: "Ik heb het gevoel dat ik als vrouw een andere visie op trouw heb dan die van een man. Voor hen is verraad gewoon grappig. In mijn hart weet ik dat hij van me houdt omdat hij bij mij thuis komt, hij zorgt echt voor mij."

John gaf ook commentaar op dit aspect van hun huwelijksleven: "Het is een luxe die ik heb en die waarschijnlijk de meeste mannen zouden willen hebben. Het is een kwestie van genetische programmering: alle andere zoogdieren, meestal alfamannetjes, slagen er immers in om alle vrouwtjes te veroveren. Ik denk dat onze relatie daardoor beter en meer ontspannen wordt, want er is niets in mijn leven dat ik niet zou willen hebben. En ik denk dat ik daardoor een betere echtgenoot ben."

"Ik hou van mijn huwelijk en ik hou van hem, en ik denk niet dat er iets is dat ons ervan kan weerhouden om altijd zo te leven", besloot Monica.

Wat vind jij?

Advertisement