Gegijzelde vrouw laat in bezorging-app noodkreet achter in bestelling en wordt bevrijd

door Skip

30 Juni 2022

Gegijzelde vrouw laat in bezorging-app noodkreet achter in bestelling en wordt bevrijd
Advertisement

Dat het mogelijk is je eten online te bestellen en direct thuis te laten bezorgen is een geweldig gemak dat de laatste tijd behoorlijk populair is geworden. Velen geven dagelijks naar hartelust hun bestellingen door aan restaurants en krijgen deze dan lekker makkelijk thuisbezorgd. Vele eetgelegenheden bieden je de mogelijkheid om zelfs opmerkingen achter te laten waarmee de bestelling dan compleet is te maken. Denk hierbij aan "meer ui" of "geen sausjes" enzovoorts.

De vrouw die centraal staat in dit verhaal wist door het volgende trucje om hulp te vragen. Terwijl ze werd gegijzeld in de Bronx, New York kon ze via een bezorging-app aan het restaurantpersoneel vragen of zij de politie konden bellen. Door haar geniale vondst en de o zo belangrijke hulp van het personeel kon ze zichzelf redden.

Hieronder lees je wat er is gebeurd.    

via Facebook

Advertisement
Facebook/The Chipper Truck Cafe - Yonkers

Facebook/The Chipper Truck Cafe - Yonkers

De mensen van het Chipper Truck Cafe te New York zijn mede met de pechvogel echt de uitblinkers in dit verhaal. De dame werd na vijf uur gegijzeld te zijn bevrijd dankzij ingrijpen van het restaurantpersoneel om vijf uur 's ochtends.

Het restaurant zette een foto van haar opmerking op Facebook en schreef:"Ze gaf een bestelling door aan ons restaurant via de bezorging-app en zette deze opmerking erbij."

"Bel alsjeblieft de politie die me zullen bellen wanneer je bezorgd hebt, wees alsjeblieft niet te opvallend."

"Ons personeel heeft direct gereageerd, de politie gebeld en toen is ze gered" liet het restaurant weten. 

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Na deze feiten en na haar noodkreet kon een woordvoerder van de New Yorkse politie melden dat agenten om 6.20 uur ter plaatse waren om de vrouw te helpen.

Volgens de politie zou het gaan om een 32-jarige man die zou zijn gearresteerd. Hem zou naast geweldpleging ook andere feiten ten laste zijn gelegd.

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

De 24-jarige vrouw is naar het ziekenhuis gebracht om voor haar opgelopen verwondingen behandeld te kunnen worden.

Restauranthouder Alice Bermejo vertelde aan CBS News trots erop te zijn dat haar personeel juist heeft gehandeld door de politie te bellen en daarmee een leven te redden.

De restauranteigenaren Alice en Alicia hebben 5000 dollar aangeboden gekregen van de mensen die achter de bezorging-app zitten. Dit bedrag zullen ze investeren in het restaurant "als erkenning voor het vlotte handelen van haar en Alicia."

Door een geniaal ingeving is het hachje van deze dame gered!    

 

Advertisement