Gefilmd tijdens te hard rijden op skates op de snelweg: "Ik volgde de aanwijzingen van de navigator" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

28 Augustus 2022

Gefilmd tijdens te hard rijden op skates op de snelweg: "Ik volgde de aanwijzingen van de navigator" (+ VIDEO)
Advertisement

Snelwegen zijn uitgesloten voor voetgangers of voertuigen met een laag vermogen, omdat het wegen zijn waar snel wordt gereden. Misschien dacht het meisje dat besloot om de A10 te nemen, de snelweg die Ventimiglia verbindt met Genua, in Italië, "aan boord" van haar skates, dat ze snel genoeg was.

De automobilisten die haar passeerden keken hun ogen uit, ze konden het niet geloven, maar naast hen reed een meisje dat op haar skates op de snelweg zoefde. Op dat moment begonnen de passagiers van de auto's, naast de meldingen aan de bevoegde instanties, video's op te nemen om deze zeer bijzondere scène te kunnen delen. De clip ging snel het web rond.

via News Cesspool

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Kort na middernacht begon de telefoon bij de centrale van de verkeerspolitie te rinkelen. Gebruikers meldden de aanwezigheid van een persoon op skates die over de rijstrook van de snelweg reed. De politie greep tijdig in. Twee patrouilles vertrokken vanaf de centrale. De eerste met de taak om de auto's die in de richting van de skater reden af ​​te remmen. De tweede had het meisje daarentegen moeten onderscheppen.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Eenmaal bereikt, werd de nachtskater omgeleid naar een parkeerplaats, waar haar werd gevraagd wat ze daar deed. Toen de politie ernaar vroeg, antwoordde het meisje eenvoudig: "Ik volgde de aanwijzingen van de navigator". Als je de straat op gaat, of je nu auto rijdt of als gewone voetganger, moet je altijd opletten, want alleen door voor jezelf en tegelijkertijd voor anderen te zorgen, kunnen problemen worden voorkomen.

INCREDIBILE Tra la notte di sabato 20 e domenica 21 agosto**, alcuni automobilisti hanno segnalato la presenza di una giovane donna in pattini in autostrada**. La Polizia di Stato è immediatamente intervenuta sull’A10, l’autostrada che collega Ventimiglia a Genova. Interrogata la pattinatrice ha risposto che **stava solo seguendo le indicazioni del navigatore satellitare**, che gli aveva indicato quel percorso autostradale come la strada più breve da seguire per raggiungere presto il luogo dove era diretta. (Da un articolo su: https://www.telecitynews24.it/cronaca/pattinava-in-autostrada-sulla10-giovane-donna-multata-e-segnalata-alla-motorizzazione/ )

Pubblicato da Pietro Matteo Gallo su Domenica 21 agosto 2022

Gelukkig is er niets gebeurd, maar elk gebaar moet bewust worden gedaan. "Er is een culturele doorbraak nodig - onderstreepte de directeur van de verkeerspolitie - voor al diegenen die op straat leven". Helaas is een gewetensgebrek met betrekking tot deze kwestie nog te wijdverbreid.

Een episode die zeker hilariteit opwekt en die gelukkig geen gevolgen had, maar die tegelijkertijd aanleiding geeft tot nadenken over het belang van voorzichtig handelen.

Advertisement