Ze ontdekken dat ze getrouwd zijn met dezelfde vrouw, maar besluiten vrienden te worden

Janine image
door Janine

14 Augustus 2022

Ze ontdekken dat ze getrouwd zijn met dezelfde vrouw, maar besluiten vrienden te worden
Advertisement

Het is niet ongewoon om na een jarenlange relatie iets over je partner te weten te komen. Als je denkt dat je alles over een persoon weet, kun je er vrij zeker van zijn dat er tenminste één ding is dat je nooit werd verteld. Soms is het een kleinigheid, een leugentje om bestwil; anderen spreken echter van echte parallelle levens.

Dat is precies wat er gebeurde met Christopher Thomas en Peter Sherratt. Twee mannen en twee echtgenoten die op zijn zachtst gezegd iets verrassends te weten kwamen over hun vrouw: ze was dezelfde persoon. Karen Sherrat was in feite met beiden in het geheim getrouwd. Laten we eens kijken hoe het ging.

via TheSun

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Er wordt altijd gezegd dat niet alles wat negatief is noodzakelijkerwijs uit het leven hoeft te worden verwijderd. De hoofdrolspelers van dit verhaal, Christopher en Peter, zijn zich hiervan terdege bewust, die hebben vernomen dat hun vrouw in het geheim met hen allebei getrouwd was.

Maar hoe was dit mogelijk?

Karen was al in 2006 met Peter getrouwd. Helaas voor de twee verliep de relatie niet goed. Een reeks onvoorziene omstandigheden, waaronder Karen's neiging om te veel geld uit te geven met de gemeenschappelijke financiën, bracht Peter ertoe de relatie te beëindigen, ook al waren ze nog steeds formeel getrouwd. In dit verband vertelde de man: "Onze gemeenschappelijke rekeningen waren altijd leeg en ik had echt moeite om het eind van de maand te halen”.

In 2012 ontmoette Karen ex-militair Christopher via een datingapp en na zeven maanden trouwde het stel.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Volgens Christopher was het duidelijk dat Karen veel geheimen had, maar uit liefde had hij zijn angsten opzij gezet. Tot hij in 2013 bij toeval op Peters echtscheidingsverzoek stuitte. "Alle twijfels en vermoedens die ik had, kwamen naar buiten toen ik dat document vond", zei hij.

Na de gebeurtenis moest de vrouw gehoor geven aan de wet over haar gedrag. Toen het proces afgelopen was, besloten Christopher en Peter elkaar te ontmoeten en hieruit ontstond een echte vriendschap, gebaseerd op een gemeenschappelijke ervaring. "Het was duidelijk dat we een band hadden en dat we nog lang vrienden zouden zijn. Ze heeft ons allebei betoverd en onze vriendschap is daar het resultaat van." De twee mannen konden dus het goede putten uit deze ongelooflijke situatie.

Hoe zou jij gereageerd hebben?

Advertisement