Hij geeft $70.000 uit aan cosmetische chirurgie om zoveel mogelijk op Ken te lijken: "Het is het waard"

Janine image
door Janine

30 Augustus 2022

Hij geeft $70.000 uit aan cosmetische chirurgie om zoveel mogelijk op Ken te lijken: "Het is het waard"
Advertisement

Hoevelen speelden in hun jeugd graag met Barbie-poppen en haar vriend Ken? De beroemdste poppen hebben hele generaties geïnspireerd en hebben een model van schoonheid gelanceerd dat in de loop van de tijd geleidelijk is veranderd, waarbij de esthetische veranderingen van de hoofdrolspeelster door de jaren heen zijn waargenomen. In ieder geval zijn Barbie en Ken al decennia lang symbolen van grote charme, grenzend aan perfectie. Een 27-jarige heeft besloten duizenden dollars uit te geven om zijn wens te vervullen om eruit te zien als het mannelijke prototype van Mattel.

via Daily Mail

Advertisement

Did a thing to my hair, not bad for a home job 🥸

Pubblicato da David Kosir su Sabato 3 aprile 2021

David Kosir, uit Australië, heeft een specifiek doel: de dubbelganger van de Ken-pop worden. Om dit te bereiken onderging de man talloze operaties, waarbij de neus, tanden, haar en het verwijderen van sproeten op zijn gezicht betrokken waren. De "transformatie" is nog niet compleet, maar de kosten die zijn gemaakt om zijn droom waar te maken bedragen al $70.000.

Het begon allemaal drie jaar geleden, toen de eerste kleine veranderingen begonnen. "Ik hou echt van de plastic nep look”, onthulde David. "Ik ben op zoek naar een menselijke, mannelijke Barbiepop-look, zoals Ken: dat zou voor mij de ultieme esthetiek zijn. Ik begon met het opvullen van de lippen en daarna de wangen, later deed ik de kaak en kin. Aanvankelijk had ik geen specifiek doel, maar ik hield nooit echt van mijn neus, dus wist ik altijd al dat ik die wilde veranderen.”

De eerste echte operatie was dan ook een neuscorrectie die $9.000 kostte. Het zien van de beelden op sociale media van mensen die van uiterlijk zijn veranderd, zette Kosir ertoe aan zijn persoonlijke esthetische experiment voort te zetten.

Advertisement

I can’t believe I like my green hair, question now is what to try next 🤨

Pubblicato da David Kosir su Sabato 24 luglio 2021

"Ik keek naar sociale media en ik zei tegen mezelf: 'Deze tanden zijn mooi, wat zijn het? Veneers en kronen?' en toen dacht ik: 'Dat wil ik ook.'" Dus koos hij fineer voor zijn boven- en ondertanden, en gaf in totaal $22.000 uit. Later, om de schade aan zijn haar als gevolg van kleuring te herstellen, koos hij voor een transplantatie in Turkije, wat nog eens $9.000 kostte, inclusief reiskosten.

Het verwijderen van de sproeten daarentegen vergde elke drie maanden een laserbehandeling, tegen een kostprijs van $2.000 per sessie, naast verschillende gezichtsbehandelingen om de twee maanden voor $700. De volgende stap is een cyclus van gezichtsoperaties, ook in Turkije, met een budget van $14.000. De bedoeling is om de blik langer te maken, waardoor hij op een vos lijkt, de oogleden worden verkleind en de wangen en slapen worden gelift, en het gezichtsvet wordt verminderd.

✨✨

Pubblicato da David Kosir su Giovedì 20 maggio 2021

“Dat is veel geld, maar je moet het ergens aan uitgeven, dus waarom niet iets doen waar je gelukkig van wordt. Ik vind het de moeite waard”, zei David. “Ik ben mager, dus omdat ik dingen in mijn gezicht heb gespoten, zien de andere delen van mijn gezicht er een beetje buiten proportie uit. Het uiterlijk van Kosir is in een paar jaar tijd totaal veranderd. “Ik herken mezelf niet als ik naar oude foto's kijk. Het is vreemd, het zijn gemengde gevoelens. Ik haatte mijn vroegere uiterlijk niet echt, maar ik heb er altijd van genoten om een ​​andere esthetiek te zoeken. Ik vind niet dat ik absurd klink, maar ik denk dat mensen daar anders over denken omdat ik zoveel negatieve opmerkingen krijg”, zei hij. "Het schokte me echt dat mensen zo negatief kunnen zijn over een volslagen vreemde. Ik ben gelukkig in het leven, en dat is het enige waar ik echt om geef en ik vind het niet erg om aandacht te krijgen, dus dat is oké."

Wat vind je van de keuze van Kosir, de nieuwe menselijke Ken?

Advertisement