Verpakkingen die de verwachtingen teleurstellen: 16 afbeeldingen die het verschil tussen verwachtingen en werkelijkheid laten zien

Janine image
door Janine

04 Oktober 2022

Verpakkingen die de verwachtingen teleurstellen: 16 afbeeldingen die het verschil tussen verwachtingen en werkelijkheid laten zien
Advertisement

Een van de belangrijkste aspecten van marketing is de verpakking. Alleen al het observeren zou je moeten verleiden om het product te kopen, het water moet je in de mond lopen en je stelt je voor dat je al van dat gerecht geniet. In het geval van kleding zou het je echter moeten inspireren om het bij jezelf te zien. Jammer echter dat de realiteit vaker wel dan niet de verwachtingen dramatisch teleurstelt. Je denkt dat je het ene koopt en in plaats daarvan krijg je het andere. Misschien stel je voor dat je in een croissant vol jam bijt, maar dan ontdek je dat je heel trieste halflege croissants hebt gekocht...

Hieronder hebben we daarom 16 afbeeldingen verzameld van verpakkingen die, eenmaal geopend, de verwachtingen teleurstellen. Heb je ooit soortgelijke situaties meegemaakt?

1. Koekjes

1. Koekjes

GuyAwesom_e/Reddit

Als het eerste koekje, oftewel de afbeelding op de verpakking, lijkt te lachen, lijkt het tweede te schreeuwen. Ook de vorm is totaal anders. De ene is bijna perfect rond, voor de andere bestaat er geen geometrische vorm die het kan beschrijven.

Advertisement

2. De vegetarische pizza

2. De vegetarische pizza

DecypherSlo/Reddit

Toen het werd geopend, werd een pizza verwacht die rijk is aan ingrediënten; het oppervlak had, in plaats van verspreid met groenten, slechts een paar kleurvlekken.

3. Regenboogtaart

3. Regenboogtaart

kainegus/Reddit

Er wordt gezegd dat de kleuren van de regenboog er zeven zijn, in dit geval lijkt het er maar één te zijn: wit. Degene die het kocht vraagt ​​zich af of hij het is die iets verkeerd heeft gedaan of dat de taart echt zo is.

4. Flessen

4. Flessen

Aranguenazk/Reddit

Het is niet moeilijk om de teleurstelling voor te stellen van degenen die waarschijnlijk dachten dat ze een koopje hadden en in plaats daarvan ontdekten dat de grote fles tonic is.

5. De deken

5. De deken

Over_Extent_7377/Reddit

Volgens wat er op de verpakking stond, zou dit een warme deken zijn. De realiteit is heel anders, het is niets meer dan wat strengen.

Advertisement

6. Pokemon

6. Pokemon

Reddit

Het kind dacht dat hij een Pokemon-knuffel had gekocht, Ditto om precies te zijn, een wezen dat elk uiterlijk kan aannemen, in dit geval lijkt het in een doek te zijn veranderd om het huis schoon te maken.

7. Snijplank

7. Snijplank

TemporarySouthern373/Reddit

Het moest een design snijplank zijn, in plaats daarvan ziet het eruit als een schilderspalet, dat per ongeluk op het fornuis is geplaatst.

Advertisement

8. Sandwiches

8. Sandwiches

currishTrader/Reddit

Ze stopten alle ham in het bovenste deel van de sandwich, waar de verpakking transparant is zodat het lijkt dat het veel rijker aan ingrediënten was, jammer dat toen het eenmaal werd geopend, de waarheid werd ontdekt.

9. Paprika

9. Paprika

PurplePanda3501/Reddit

Er zit geen paprika in. De verpakking is heel kleurrijk, maar toen alle ingrediënten in de pan werden gegooid, vond hij niets anders dan aardappelblokjes.

Advertisement

10. Afhalen

10. Afhalen

AspieCat92/Reddit

Zelfs het bestellen van take-away heeft veel verrassingen. Je ziet een foto vol ingrediënten en kleuren, en als je de doos opent, zie je een heel ander scenario dan je je had voorgesteld.

11. Koekjes met worst

11. Koekjes met worst

zippyboy/Reddit

Hoewel het worstkoekjes zijn en de afbeelding op de verpakking chocoladekoekjes lijkt af te beelden, is de werkelijkheid anders omdat het op miniburgers lijken.

Advertisement

12. Badschuim

12. Badschuim

u_gr3y/Reddit

Iedereen die een fles badschuim koopt hoopt dat deze tot de rand gevuld is, maar in dit geval is dat niet zo.

13. Kaas bites

13. Kaas bites

VanitaBaxley/Reddit

Wanneer je kaas bites eet, hoop je te bijten in iets knapperigs van buiten en zacht van binnen, vol met draderige mozzarella. In dit geval waren de verwachtingen heel anders dan de werkelijkheid.

Advertisement

14. De mok

14. De mok

RachellArd/Reddit

De hoop was een mok te hebben gekocht waarin de warmte van de interne vloeistof de uitgeschakelde lamp in een brandende zou hebben veranderd, jammer dat er een ander product is gearriveerd.

15. Pizza met salami

15. Pizza met salami

Reddit

De verpakking zorgt ervoor dat je deze pizza wilt eten, het probleem is dat er naar verwachting veel plakjes salami op zouden zitten, in plaats daarvan waren er slechts 3: de zichtbare.

Advertisement

16. Kobe beef

16. Kobe beef

rawghi/Reddit

Kobe vlees is erg kostbaar, dus men hoopt er altijd een groot stuk van te eten, jammer dat ze het zo hebben verpakt dat het er groot uitziet, maar het slechts twee kleine stukjes zijn.

Welke heeft de meeste indruk op je gemaakt?

Advertisement