Dit model heeft ervoor gekozen om zich niet te verstoppen en laat iedereen haar been van 50 kg zien

Janine image
door Janine

30 September 2022

Dit model heeft ervoor gekozen om zich niet te verstoppen en laat iedereen haar been van 50 kg zien
Advertisement

Elk kind heeft er van jongs af aan altijd van gedroomd om een ​​specifiek beroep uit te oefenen, de meest voorkomende zijn de astronaut en de voetballer, maar ook de actrice, danseres of model. Vaak heb je echter een bepaalde bouw nodig om deze taken uit te voeren, en als je die niet hebt, kan dit de verwezenlijking van je dromen in gevaar brengen.

Dit meisje heeft de hele wereld geleerd dat iedereen zijn wensen kan vervullen, zelfs als het schijnbaar onmogelijk lijkt. Het belangrijkste is om het doel voor ogen te houden en hard te werken om het te bereiken. Alleen op deze manier kunnen de obstakels die het lot onderweg heeft geplaatst, worden overwonnen.

via Dailymail

Advertisement

In de gewone verbeelding is het beroep van model altijd gepaard gegaan met een bepaald type lichaamsbouw, maar Mahogany Geter heeft aangetoond dat dit niet zo is. Deze 24-jarige vrouw heeft sinds haar geboorte een zeldzame aandoening waardoor ze een been heeft, het linkerbeen, met een gewicht van 50 kg.

Een dergelijke situatie beïnvloedt, en niet in geringe mate, het karakter van een individu. Mahogany heeft in feite geen gemakkelijke jeugd gehad en haar onzekerheid wordt gedicteerd door dit "zeer opvallende" been. "Ik heb veel moeilijkheden meegemaakt, want als je een klein meisje bent en een groep volwassenen naar je staart, voel je je verkeerd." Verschillende specialisten hebben haar aangeboden om te opereren, in deze gevallen is de verleiding groot om te accepteren. "Ik voelde me helemaal niet mooi, ik hield er niet van om mezelf te laten zien." Dit gevoel veranderde echter plotseling, ze weigerde de operatie te ondergaan en koos ervoor zichzelf te accepteren zoals ze is. Wat er is gebeurd?

Advertisement

Een simpele vraag "mag ik een foto van je maken?" veranderde haar leven. Op een dag, terwijl ze bij Walmart werkte, benaderde een fotograaf haar en vroeg haar een foto van haar te maken. Aanvankelijk dacht het meisje dat het een grap was, maar toen accepteerde ze. "Ik word ouder, misschien wordt het tijd dat ik mijn lichaam laat zien, en ik hoop dat ik iemand anders kan helpen."

Die foto katapulteerde haar in een nieuwe wereld en een nieuw beeld van zichzelf. Vanaf dat moment werd ze model, maar vooral een voorbeeld van "body positivity", oftewel het vermogen om je lichaam en je conformatie te accepteren.

Wat vind je hiervan?

Advertisement